שאלה!

Victor Wooten

New member
שאלה!

אני רוצה לקנות מחשב נייד ממש לא אחד טוב עד 500 ש"ח בערך (לצורך מוזיקה ו"ספר תווים נייד") אז מה אני צריך שיהיה בו? מטען? בטריה מיוחדת? מה צריך בשביל מחשב נייד? בשביל שאני יוכל לקחת אותו לכל מקום ולהשתמש בבטריה או בחשמל? אשמח לקצת פרטים ועם זה הגיוני עסקה כזו עד 500 ש"ח למחשב ממש גרוע...פנטיום -3-2 ומטה! תודה!

Ixion

New member
המממממממ

ב500 שקל, אחי, לא תמצא שום דבר. *אבל*, יש חלופות. תוכל למצוא למשל מחשב כף יד יד שניה, שיכול לטפל לך בכל הדברים שקשורים למוזיקה (תצטרך אוזניות בכל מכשיר שתקנה), וגם להראות לך כל סוג קובץ שתרצה. אני מציע שתתייעץ עם פורומי מחשבי כף היד לגבי איזה דגם תוכל למצוא במחירים האלה. הצעה אחרת היא כבר לקנות איזה נגן מוזיקה עם יכולות להראות כל מיני סוגי קבצים (לא בטוח מה "ספר תווים נייד" אמור להיות..
).

Victor Wooten

New member
כנס שנייה...

לא יש לית וכנה שמראה טאבים ותווים...אני נגן בס אז אני רוצה לחסוך את ההדפסקה של מיליוני הדפים ושיהיה לי "ספר תווים נישא" ראיתי מחשבים גרועים פנטיום 1-2 במחירים כמו שרציתי אבל לא יודע םע זה כולל הכל מה זה צריך לכלול??....על מנת שאוכל להסתובב עם המחשב?

Ixion

New member
תשמע אין תרופת קסם

במחיר כזה אם תמצא מחשב כלשהו, אין יותר מידי מה לחפש (תקווה שהוא במצב שעובד, זה פחות או יותר מה שאתה יכול לבקש). תצטרך להסתפק בWIN95 או 98 (כי אין מצב שהוא יריץ לך יותר מזה ברמה הזו), והכאב ראש שיווצר לך מה"טררררר" שהמחשב יעשה נון סטופ יעלה לך יותר לתקן (לשדרג זכרון, אולי עוד כמה דברים) ממה שרצית להוציא בהתחלה.. אם באמת אין את התוכנה שלך גם לפוקט פיסי, אני לא ממש יודע מה עוד אפשר לעציע. תביא לפה את המפרטים של מה שהציעו לך.. נראה עם מה אפשר לעבוד.

avivbarnoy

New member
לא חייב להגזים

בזמנו קניתי לאימא שלי נייד יד שנייה ב 600 שקל, לא עושה שום רעשים- כמובן שץ עליו רק ווינדוס 98 אבל זה מה שהיא צריכה, אה, והיא משתמשת בו בתור נייח כי הבטריה גמורה, זה דבר שבכלל מוזיל ניידים זה שהבטרייה גמורה... ואני לא הייתי צריך לתקן ולשדרג כלום- בשביל מה שהיא עושה הוא לא צריך שום שידרוג והוא עובד מצויין עם ה 2 ג'יגה שיש לו בדיסק הקשיח ועם הווינדוס 98

Ixion

New member
ואם משתמשים בנייד הזה בתור נייח,

לא עדיף ללכת על מחשב נייח שחזק הרבה יותר במחיר הזה?

avivbarnoy

New member
לאו דווקא

כי אפשר להשתמש בו בתור נייד רק שהוא חייב חיבור לחשמל, כשהמחשב הקודם שלי נגנב הייתה תקופה של שבועיים לפני שקניתי חדש ובינתיים השתמשתי בשל אימא שלי, אני סטודנט ובכל כיתה באוניברסיטה היום י שקע אז זה שהיא לא משתמשת בו בתור נידד לא אומר שהוא נייד

gozala

New member
../images/Emo8.gifבדיוק, אין ב-500 ש', אבל יש ב-5$

את הדינוזאורים מאמצע שנות ה-90. היו לי שניים כאלה, מסרתי אותם במתנה! יש אותם על המישקל באי ביי, משהו כמו 5$ ליחידה למי שמוכן להיהפך פח זבל למחשבים שעובדים על WIN95.

למעלה