שאלה,

estherbee

New member
שאלה,

בפרק של האונייה אליזבת' (אני לא זוכרת את השם, אבל זה הפרק שסקאלי עולה על אונייה במשולש ברמודה עם האקדוחנים, בחיפוש אחרי מאלדר שעלה עליה לפניהם ונעלם, ויש קטעים של חיי האונייה מתקופת מלחה"ע השנייה, בליווי דמויות של הפטיש האמר, ועוד כל מיני.{גם יש קטע שסקאלי בהווה חולפת על פני סקאלי בעבר,והן עוצרות שנייה לא מבינות -קטע גדול}, בקיצור, לאורך הפרק יש מוזיקה של סוינג מדליקה,ותהיתי אם מישהו יודע איך קוראים לקטע, או מי המלחין\מבצע. מליון תודות, esther bee

אה ועוד משהו

סביר להניח כי המלחין זה מארק סנואו, מוזיקאי הסדרה אבל עוד מעט יגיע מישהו שבטוח מבין במוזיקה יותר ממני.

orityemini

New member
למיטב ידיעתי את מוזיקת הסווינג

המגניבה לא הלחין מארק סנואו (אולי שיפץ)...מה שכן, הוא אחראי לפסקול הדביק והשיפי בסוף הפרק
הפסקול של הפרק אכן היה עשיר ומגוון... יש מצב שמוזיקת הסווינג היא Sing, Sing, Sing של Louis Prima , מלך הסווינג של התקופה אבל אני לא לגמרי סגורה על זה... חוץ מהשיר הזה היה גם את השיר המגניב של Louis Armstrong - Jeepers Creepers הוא יותר בקטע של ג'ז אבל נדמה לי שגם סווינג... וכמובן Bei Mir Bist Du Schon של Andrews Sisters שאפשר לשמוע מתנגן ברקע... פסקול משובח בהחלט!

Gilliana

New member
הקטע נקרא...

Swing swing swing והמלחין הוא ג'ון ויליאמס. הקטע הזה לקוח מתוך סרטו של סטיבן ספילברג "1941" ומופיע בפס קול שלו.

למעלה