שאלה

dorgolan

New member
שאלה

בכל וי אס טי כשאתה בוחר צליל יש לך מאפיינים כמו attack ו- decay וכל אלה אז השאלה שלי היא כזאת בוא נגיד שבניתי איזה שהוא מקטע שרץ לאורך 8 בתים. האם אפשר שב4 בתים הראשונים ה- attack יהיה בצורה שונה מה4 האחרים? יש לי מקלדת שליטה עם כל ה גלגלות האלה יש מצב שאחד מהם ישלוט על זה? ואם כן אז איך??? תודה מראש...

Domnastic

New member
אני אקפיץ לך את ההודעה

מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ מקפיץ

HeavenlyB

New member
אני לא מתעסק בסינטים בד"כ, אבל

בשביל זה יש אוטומציה. כמו כל אוטומציה אחרת, גם לזה אני משער שאפשר לעשות אוטומציה. או ע"י ערוץ אוטומציה, או ע"י הקלטה פקודת מידי שמשנה את הפרמטרים. קרא על שלטי מידי בעזרה של קיובייס, כדי לדעת איך ליצור שלט מידי, או שתנסה דרך ערוץ אוטומציה רגיל, לראות אם יש לאותו מכשיר אוטומציה לאותם פרמטרים.

למעלה