,,,,,שאלה,,,,,

,,,,,שאלה,,,,,

אמרו לי שיש גלולה שאני לוקחת 5 ימים לפני החתונה וזה עוצר לי תמחזור,לפחות עד פגידת תוקפו של הכדור בדם, מישהי שמעה על הכדור הזה? לקחה אתזה? איך קוראים לזה בכלל? מה יותר טוב,זה או הגלולות הרגילות שלוקחים חודשים לפני החתונה,? אמרו לי שהגלולות לא נקלטות לפעמים בגוף,עושות כתמים בעור,ושאר הפחדות..אני מתחתנת עוד 3 חודשים ונורא מפחדת מאכזבות כאלו.זה גם גובל בהרבה בעיות הלכתיות ואני רוצה למנוע בכל מחיר את האכזבה שתיווצר מכך,אני דתיה וזה נקרא אצלנו חופת נידה! זה הדבר הכי מבאס שיכול לקרות לכלה..איך מונעים דבר כזה? אני בחורה מאד רגישה ויכולה בקלות לקבל מחזור מתוך לחץ בזמן החתונה..אני חיבת גלולה שתמנע אתזה ב100 אחוז,אבל מצד שני לא תגרום לי בעיות אחרי זה בגוף..אני כבר מבולבלת מאד.שמעתי מאה דעות..בנות,כלות טריות,פליזזזזז מה עושים???? סליחה על ההתקפה וסליחה אם לא הייתי מובנת,(תבינו...) תודה! חלי.

ToryMaster

New member
שונאים אותה, רוצים שתסבול

מה נראה לכם? אם לא עונים, כנראה שעוד לא עבר פה מישהו שיודע את התשובה.

מירב 11

New member
שאלה קשה

אולי חפסי פורום שיש שם איזה רופא הוא ודאי יענה לך !שיהיה במזל טוב

גלולות נגד מחזור. . .

למה את לא מתייעצת עם המדריכת כלות שלך?! היא יכולה לעזור לך. ובמקביל תתייעצי עם רופא נשים. ובטוח תגיעי להחלטה נבונה. אל תדאגי, חופת נידה לא תיהיה לך! יש כלות שהחתונה יצאה להן בדיוק בתאריך של המחזור. ולא קרה כלום. לוקחים כדורים והכל עוזר. הרבה מזל"ט!

ספרייט

New member
יש לי פתרון בשבילך!

אני גם התחתנתי ב`ה, אני גם דתיה וגם מאוד רגישה.. אם את מכירה יש רב בבני ברק ושמו הרב וואזנר הגעתי אליו עם דף ובו היה כתוב תאריכי המחזור שלי. יש לציין שהמחזור שלי היה מאוד מבולבל ולא סדיר הוא הביא לי כדורים בשם פרימולט נור, בינתיים כל חברותי לפני שהתחתנו פנו אליו ולאף אחת ב`ה לא היה חופת נידה.. אני מיעצת לך לפנות אליו.. ובעז`ה הוא יעזור לך.. נ.ב. אין לזה תופעות לוואי וב`ה אחרי חודש מהחתונה נכנסתי להריון ז`א שהכדור לא פוגע רק עוזר בברכת מזל`ט..

למעלה