שאלה??????

birgerking

New member
שאלה??????

אני שומע מעט זמן פרוגרסיב ואני לא יודע כלכך מה לשמוע . אז הייתי שמח אם תמליצו על להקות שאתם אוהבים ?????

nazgulheir

New member
אני חייב לציין ש-Toxic

מזכיר לי את קרימזון של 72'-74', בזכות הדיסוננס והא-טונאליות

meandmeandme

New member
לא לגמרי.

מדי פעם יוצא מבחינה הפקתית (ולפעמים מוסיקאלית) שיר טוב לאחד מהמפיקים שעומדים מאחורי הברביות האלה. השיר הספציפי הזה לא רע בכלל, הליווי שלו (ביט) די מגניב, הגיטרה האקוסטית שהכניסו שם מגניבה, הרעיון של הכינורות גם כן מגניב, וc part לקראת הסוף גם כן לא רע בכלל. יש עוד דוגמאות לשירים כאלה שיצאו לא רע בכלל, Usher - Burn One thing לא זוכר של מי זה, איזה זמרת אחת, זה היה נחמד לגמרי ואיזה שיר אחד של ביונסה שאני לא זוכר איך קוראים לו. יש עוד כאלה, מדי פעם קורה והם מצליחים להפתיע עם משהו מקורי וקצת מעניין, פשוט קשה להזכר בהם דרך כל ההרים של גועל.

orbiti

New member
שלא לדבר

על מלודית השירה המופרעת של הפזמון, שהופכת את ההצלחה של השיר הזה למשהו באמת לא מוסבר.

zamibc

New member
הצעות ספציפיות

מה אתה שומע? יש הרבה סגנונות בפרוג אבל בכל זאת כמה המלצות על הדיסקים הטובים והמוכרים ביותר: ג'טרו טל: thik as a brick יס:close to the edge, fragile, relayer ג'נסיס: foxtrot,selling england by the pound קינג קרימסון: in the court of the crimson king, red וכמובן פינק פלויד. אחרי שתשמע את אלה (לא בהכרח את כולם) תעבור לדברים מוכרים פחות אך לא פחות טוביםץ אגב זו רשימה קצרה ולא ממצאת אך היא כוללת דיסקים מעולים שבטוח תהנה מהם.

FunkyMonk

New member
בראנד X

פיל קולינס מתופף שם או שאני סתם הוזה? (זכור לי שמישהו אמר כאן שהוא מתופף שם... :X )

Rudess

New member
להקות

Andromeda, Pain of Salvation, Flower Kings, Arena, Threshold, Evergrey, IQ, Pendragon, The Tangent, Transatlantic, Symphony X, Wolverine, Shadow Gallery, Circus Maximus, Rush וכמובן הגדולים מכולם Dream Theater

birgerking

New member
באמת תודה רבה לכולם ו....

אם כבר שאלתם אז אני מאוד אוהב את רדיו הד ,קאמל , פינק פלויד ועוד כל מיני

למעלה