שאלה...

LoveRo

New member
שאלה...

מה עושים במקרה שאין חברים, שאין על מי לסמוך, שאין עם מי לצאת? ומרגישים לבד... ועל חבר בכלל אין מה לדבר...

מזדהה איתך

גם לי האמת אין כרגע חבר והחברות שהיו לי די "בגדו" בי. לחברות הטובות יש חבר ככה שאני לא ממש רוצה להיות הצלע השלישית ביציאה. אז מה שיוצא שאני די מרגישה לבד שאין לי עם מי לצאת ואני אוהבת לצאת לכל מקום אפשרי. הלוואי והיה לי מה להציע לך. אני לא יודעת מה גילך (אם את עדיין בבי"ס או בצבא או בעבודה) אבל מציעה לך בכל מסגרת שאת נמצאת לנסות ליצור קשרים חברתיים עם האנשים שם. ולצאת איתם אפילו סתם לבית קפה. מקווה לשמוע את תגובתך... שיהיה לך יום מקסים

ניקולי

New member
פשוט מאוד

ראשית את מתרחקת מאלו שאינך יכולה לסמוך עליהם. שנית את נשארת קצת בבית ומעסיקה את עצמך בדרכים אחרות. ורק אחרי תקופה מסויימת (לאחר רגיעה בנפש) את מחפשת לך ומוצאת חברים חדשים. אך לפני הכל את לומדת לסמוך על עצמך!

exterior

New member
......

פשוט מנסים להתחיל מחדש, איכשהו. הכי חשוב- לא לאבד תקווה..... אני בדיוק במצבך, ועוד אני אשמה בכך.....

נכנסים לכאן- שופכים את הלב-מוצאים

חברים ואז כבר לא מרגישים לבד ולא מרגישים מועקה בלב. את אשמח לשמוע ולייעץ.

חחח תקרא

תמיד יש עוד משהו על אש קטנה תמיד אפשר לצאת לבד לשבת על הבר ולהיות חברותי בקשר לסמוך סמוך רק על עצמך כי הם אתה תתן לעצמך סכין בגב אתה גם תסביר לעצמך למה בקשר לחבר בן זוג זה נכון המשפט שלא מחפשים החיים מציפים אותך בהצעות מפתות

למעלה