שאלה

SABI123

New member
שאלה

לבעלי קשה מאוד מיזה שלילדה יש בעיות קשב וריכוז . היחסים בניהם מאוד לא טובים ואני מפחדת שבסוף יהיה בינהם נתק. כואב לי מאוד וכמה שאני מנסה לגשר בניהם זה לא עוזר . אני חסרת אונים אנא עזרו לי

שןשנה

New member
שלום לך

גם לבעלי מאוד קשה לקבל את ההתנהגות של הבן אבל אני כולהשנים האלה לומדת את הנושא וכול הזמן מדברת איתו על כול הנושאים כי הוא תחלס דואג לפרנסה ומספיק יש לו דאגות אני לא אומרת הייתי מאוד מרוצה עים הוא היה טיפ טיפ מנסה ללמוד את הנוסה הוא בעצמו יש לו פטיל קצר וכשהוא אומר לבן משהוא מעליבהוא משהוא אחר שאני יודעת שזה יותר הרד לו הביטחון אבל הוא לא מודע לא מקבל את זה שהוא שונה וצריך יחס אחר אבל אני מאמינה שקשה לו להתמודד עים זה וניראה לי שכך הרבה גברים רוצים לשמור על הגו

zivadina

New member
לבעל קשה מאוד

אני חושבת שלרוב הבעלים/אבות קשה מאוד להתמודד עם הפרעת הקשב של ילדיהם. דיברנו על כך המון בפורום. אני, אישית, נאלצתי לשמוע התבטאויות קשות מאוד של בעלי נגד הילדים, לפני שהם קיבלו את הטיפול שעזר להם להתפתח כל כך יפה מאוחר יותר. מה שעשיתי היה, לאהוב את הילדים ולדאוג להם לטיפול הכי טוב שאפשר. כאשר הילדים התחילו להשתפר, גם אבא התמלא גאווה והתחיל לשתף פעולה. כלומר: לטפטף כל הזמן לבעל שיש טיפולים שעוזרים לילדה, לטפטף כל הזמן לילדה שהיא לא אשמה בבעיות שלה, כי היא נולדה אתן, אבל שכולנו ביחד נמצא את הטיפולים הכי טובים בשבילה, כי אנחנו אוהבים אותה. אם תוכלי לתת לילדה שלך את הכוחות להלחם למען הצלחתה, אבא שלה יצטרף אליה. אנחנו מבטיחים לתמוך בך לאורך כל הדרך! השאלה שלך הועברה גם לד"ר פרבשטיין.

למעלה