שאלה

88tal88

New member
שאלה

לא יודעת אם זה המקום, אבל לא מצאתי מקום יותר טוב. אני מאוד מאמינה בסימנים וגורל, בצורה שלי, לא נרחיב את זה כרגע. היום היה לי יום טוב וחביב, אבל לאורך כל היום קרו לי תאונות, בקצב מסחרר. בעיקר קטנות ולא מזיקות, אבל חשבתי אולי זה צריך לומר לי משהו. אולי אני טועה. אשמח לקבל עזרה!@

s h i r a n 2 0

New member
מממ מעניין גם לי היה

היום יום עם קצת בעיות קטנות ולא מזיקות.. באופן אישי פירשתי את זה כהתמודדויות קטנות שאני פשוט אמורה ללמוד לא להילחץ מהן..ביחוד כשעוד יומיים משהו גדול קורה בחיי... ואסור לי לתת לשום דבר להרוס לי.. באופן כללי כל התמודדות או בעיה שאת לא נלחצת מימנה ומתמודדת איתה עם ראש שקט.. הופכת אותך לאדם יותר חזק מנטלית..

סימנים

טל
אמרת שאת מאמינה בסימנים וגורל. מכיוון שההתרחשויות נראות לך יוצאות מגדר הרגיל, ולפי אמונתך, אז כל מה שקורה צריך להגיד לך משהו. מה? את מה שאת רואה, בצורה שלך אבל גם יכול להיות שאת נותנת כוח משמעותי לאותם מקרים סתמיים, ואפילו בעקיפין יוצרת אותם, כדי שתוכלי לקבל משמעות שאת צריכה באותו זמן. כלומר - את מחפשת סימן למשמעות/שיעור שאת כבר יודעת בתת-מודע אבל עדיין לא מוכנה לקבל במודע. וזאת הדרך שלך להיפתח. הרי בסופו של יום, כל מה שקורה לנו בחיים הוא בסדר, ואנחנו ממשיכים במסע החיים. בכל מקרה, התשובה האמיתית היא בתוכך...

88tal88

New member
תודה,

אהבתי את התשובה, גם את הקודמת. אני חושבת שאולי אני לא נזהרת לאחרונה בדברים שאני עושה ואומרת כלפי אנשים, והתחלתי לשים לב לזה גם בלי קשר ל'תאונות' וכשקרו לי התאונות, לא נלחצתי יותר מדי, חוץ משאולי אני לא אזהר במצב אמיתי ואעשה תאונה רצינית. אז אולי זה בא להזהיר אותי כן להזהר יותר, ולשים לב להתנהגות שלי ולהתייחסות שלי לאנשים, שבאמת קצת לא זהירה לאחרונה. האמת שזה באמת עזר לי, בכלל לא חשבתי על זה בכיוון הזה. תודה רבה רבה.

למעלה