שאלה...

איתמר1

New member
שאלה...

אני כנראה הולך לפרמט את המחשב כחלק מהתקנה של מערכת הפעלה חדשה. ואני רוצה לשמור על דיסק את כל הדואר שקיבלתי במהלך הזמן (גם אקספלודר וגם נטסקייפ), ואת רשימת הFavorites מהאינטרנט אקספלורר, איפה אני מוצא את הנתונים האלה במחשב ?

איתמר1

New member
בכל מקרה....

מצאתי הכל חוץ מתיבת הדואר של הOutlook. אז אם מישהו יכול להגיד לי איפה למצוא את הInbox וה-sent של כל הדואר שלי, בבקשה שישאיר הודעה. תודה.

dudusch

New member
יש לך אפשרות להעביר את הכל לארכיון

חוץ מזה עם ה outlook החדש תוכל לראות את כל הודעות האי מייל. מה שאתה חייב לקחת, כדי שתוכל להראות ל outlook החדש לאן להיכנס זה את הגדרות ספק הדואר שלך. לך לכלים ->חשבונות -> סמן את הספק הדרוש וברר מה סוג השרת, העתק לך את כל הפרטים!!! בהצלחה ושנה טובה.

איתמר1

New member
תודה על התשובה אבל...

לא זה מה ששאלתי... אני הולך לפרמט את המחשב, בפעם הבאה שאני אתקין את הoutlook לא יהיה בו כלום. מה שאני מחפש זה דרך לשמור\לצרוב את ארכיון כל ההודעות היוצאות והנכנסות, ובהתקנה של החדשה לעשות IMPORT של כל הארכיון לתוכנה. מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה מספיק... איתמר.

Amiram_e

New member
תשובה

תחש מחיצה בשם Application data, תחת מחיצה זו קיימות שתי מחיצות 1. Identifies 2. Microsoft הראשונה מכילה את שמות אנשי הקשר השנייה את כל ההודעות. לאחר ההתקנה החדשה יש לחפש שוב את המחיצה הנ"ל ולדרוס עם המחיצות המגובות. אם מדובר ב חלונות 2000 , המיקום שונה. בהצלחה עמירם

Amiram_e

New member
שיטה יותר קלה

הכי נוח זה להיכנס ב אאוטלוק לתפריט קובץ ולבצע פעולת Export ניתן לבצע ל Address book ול Message לאחר ההתקנה החדשה, יש לבצע ייבוא לשניים הנ"ל בהצלחה

למעלה