שאלה

~*~gaL

New member
שאלה

יצא לי לראות אתמול את מה שאחותי הקליטה לי משל מי השורה בעברית (נסלח לה שזה לא מההתחלה.. :( ) ו.. מישהו מוכן להסביר לי מה זה היה??? פספוסים בתכנית אילתורים?? אז הם עורכים את זה??? כל הכבוד שלי כלפי התכנית ירד. בגרסה האמריקאית זה לא ככה נכון? גל. (*שמאוכזבת, אבל עדיין חושבת שהקטע עם דרור קרן ו.. "המכולת"... היה גדול!* *ושחושבת שלא צריך למחוק את ה"פספוסים"..*)

ylikonen

New member
יש שמועות ש..

באמריקאי זה מבוים אבל אפילו אם כן או לא זה ענק לפי דעתי וגם אני לא סובל את התוכנית הישראלית כי אולי חוץ מתומש כולם ממש אבל ממש לא מצחיקים וכל הקטעים שלהם פשוט מעוררים רחמים.

tvguy

New member
למי שראה אתמול

את האמריקאי הכושי היה צריך לשיר שיר על טוסט בסגנון גוספל ( סגנון מוזיקת נשמה השמורה בדר"כ לתפילות של הכושים) זה היה מדהים איכשהוא חשבתי שזה מוצלח מכדי להיות אימפרוביזציה טהורה אבל למי אכפת???

tuchi

New member
שני דברים

א. גזען, מה זה כושי???? שחום עור ב. לא צריך לכתוב אמריקאי או ישראלי יש הבדל בשמות של התוכניות

tvguy

New member
אל תהיי לי טאצ´י - כושי זה ממש לא

כושי זה לא גזענות כושי בא מהמילה כוש מהודו ועד כוש ( הודו שהיא חצי יבשת ועד לאפריקה שהיא בעצם כוש ) זה שאיזה מתרגמת מתוסכלת התחילה לתרגם את המילה ניגר לכושי זה מה שגרם לך להבין שכושי זה גזענות? ניגר זה גזענות הפוליטיקלי קורקט האמריקאי הפך את ניגר לאפרו אמריקני אפרו בא מהמילה אפריקה ועכשיו: מרוקאי הגיע ממרוקו ישראלי הגיע מישראל פלסטיטנאי בא מפלסטין פולני מפולין וכושי מאפריקה איזה מגניב???? יאללה grow up girl קאפיש???

tuchi

New member
לא

אני בן וממש לא אכפת לי שתקרא לכושים כושי אני סתם משועמם אז אני מנסה לתקן אנשים. אז לא הצלחתי sorry!!!!!

~*~gaL

New member
ענק, היה גדול

הוא גאון פשוט, וויין.. אולי בגלל זה יש לו כבר תוכנית משלו.. :) אממ יוני, לדעתי דרור קרן יותר טוב מתומש.. ו.. ממ היום בסטאר וורלד היה את אחת התוכניות שאני הכי אוהבת!! "דה סייטן אנד דה סקול גירל.." ו.. גם מה שהיה אתמול בערוץ 3 כשריאן נחש וקולין.. נו.. חח ולדעתי, הם מוכשרים מדי בשביל שזה יהיה מבויים.. זה לא מבויים...!! :)

גרעאפס

New member
לדעתי,

זה מבוים חלקית. הקומיקאים אכן ממציאים בעצמם, אבל עושים מן "טיוטה" לפני התכנית עצמה, אחרת קשה להסביר את החלקלקות שלהם ואת הקצב של התכנית. אבל מצד שני, רייאן, קולין וויין הם השתתפו עוד בגרסה הבריטית הישנה, לכן הם מאד מנוסים בזה ולא מן הנמנע שהם באמת מאד מוכשרים...

חיפושיט

New member
כן גם אני חושבת ככה

יש איזה מן הכנה לפני התוכנית, למשל ראיתי תכנית לפני כמה ימים <או בסטאר וררלד או בערוץ שלוש> ונבחר קטע אקראי לשירה והסגנון הצריך חליל או משו בסגנון, והייה חליל באולפן כמובן בעוד שבדרך כלל יש רק נגנית פסנתר ולפעמים עוד אחת שמנגנת בגיטרה. אז כן, אני מניחה שיש הכנה כלשהי

MineSweeper

New member
זה מבויים חלקית...

הקטעי שירה פשוט טובים מדי! וכמה שאני באמת מעריכה ואוהבת את ויין והחבר´ה, זה לא הגיוני שהם לא עשו איזושהי הכנה... בקשר לקטעי האחרים, לא נראה לי הגיוני שהם מבויימים, כי כדי להציג משהו מבויים כאילו הוא לא מבויים- צריך להיות באמת שחקן טוב (אבל בעצם, הם שחקנים טובים- אז מי יודע....).... והתכנית היום בסטאר וורלד באמת היתה טובה....

עידו א

New member
היתה מזמן כתבה ברייטינג על

איך זה עובד באמריקה וגם בישראל. אז ככה: למעשה הם מצלמים הרבה מערכונים בכל פעם, ונגיד בערך מתוך חמש כאלה הם בוחרים את הכי טוב ומשבצים אותו לתוכנית. בזאת נפתרים לכם כל הבעיות, לצוות יש זמן כל פעם לחשוב, לשנות דברים וכו´, למרות שבכל פעם זה נושא אחר. לדוגמא בקטע ההוו דאוון, הם מצלמים חמש כאלה, כל פעם על משהו אחר שהקהל בוחר, ומזה הם בוחרים את הכי טוב

~*~gaL

New member
לא יודעת

אני אמשיך לחשוב לעצמי גם אם זה לא נכון, שהגרסה האמריקאית לא מבויימת. לפחות, עד שאני אהיה ב-ט-ו-ח-ה ב100% שזה מבויים, אפילו חלקית. כי אם זה לא בטוח, למה להרוס לעצמי.. ושיט´וש, בקשר לחליל. נכון שמראים את מי שמנגן בחליל, אבל גם אם הם רואים אותו, הם לא יודעים את הסגנון של השיר, על מה הם ישירו וכו´. כי זה כתוב בכרטיסיות של דרו שהם "לא ראו מעולם", וגם הקהל עוזר.

עידו א

New member
זה לא מבויים

יש הבדל גדול בין "מבויים" לבין מה שאני כתבתי, הם עושים הרבה קטעים שכולם אלתורים, ומהרבה בוחרים את הכי טובים. זה היה כתוב ברייטינג, והם לא יעזו לכתוב דבר כזה שהוא לא מבוסס ב-100 אחוז

~*~gaL

New member
כן

התגובה שלי באה על כל שאר התגובות שהיו פה.. ויכול להיות שאתה צודק, פשוט לך תדע.. רייטינג לא תמיד חייב להיות צודק.

למעלה