שאלה כמה בערך עולה כרטיס להופעה של אביתר בנאי? תודה!
ה העדי של עדי New member 9/11/05 #2 זה מאוד תלוי איפה... אבל בעיקרון זה באזור ה-70-80 ש"ח בד"כ.. אגב, ברוכה הבאה
R rinat l New member 9/11/05 #3 תודה רבה.. את האמת שלא הכי אכפת לי כמה זה עולה.. אני כבר מתה ללכת להופעה שלו, ממש התאהבתי!!!
ח ח ל ו ן New member 10/11/05 #6 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif הורה של ריקודים פוזלים תשחירי אותם ותגלי את האמת המרה [יו כמה פעמים כבר כתבתי את ההודעה הזאת ] |ממחזר|
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif הורה של ריקודים פוזלים תשחירי אותם ותגלי את האמת המרה [יו כמה פעמים כבר כתבתי את ההודעה הזאת ] |ממחזר|
0 0mroosh New member 10/11/05 #8 ודאי~! אם את מסמנת את השורה של החיבוקים, עם העכבר, הם הופכים לפוזלים. בנוסף, חיבור של חיבוקים, יוצר שורה של תפוזים הרוקדים הורה. הורה כידוע, הוא סוג של ריקוד המשוייך לפולקלור שלנו. הו-יה.
ודאי~! אם את מסמנת את השורה של החיבוקים, עם העכבר, הם הופכים לפוזלים. בנוסף, חיבור של חיבוקים, יוצר שורה של תפוזים הרוקדים הורה. הורה כידוע, הוא סוג של ריקוד המשוייך לפולקלור שלנו. הו-יה.
A AnGeLiNa JoNsOn New member 10/11/05 #10 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif אני תמר, בת 16, מאבן יהודה תלכי להופעה, זה יכול להיות הדבר הכי חכם שתעשי בחייך......מומלץ הופעה איטימית כזו....(מאוד מומלץ פסטיבל הפסנתר!) וספרי קצת על עצמך השתלבות נעימה בפורום
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif אני תמר, בת 16, מאבן יהודה תלכי להופעה, זה יכול להיות הדבר הכי חכם שתעשי בחייך......מומלץ הופעה איטימית כזו....(מאוד מומלץ פסטיבל הפסנתר!) וספרי קצת על עצמך השתלבות נעימה בפורום