שאלה

ברודי

New member
אמזון, איביי..

אני לא מצליחה לחשוב עכשיו על עוד כמה... אבל אפשר גם לקחת טרמפ על מי שנוסע לחו"ל ולבקש ממנו שיקנה לך את הספרים אני התנחלתי על אמא שלי שבנס מצאה רק אחד מהספרים [אחח האושר] אבל היא אמרה שהיא חיפשה בהמון חנויות וברובן בכלל לא שמעו על זה אז כדאי לבקש רק מחבר קרוב או מהמשפחה המצומצמת או מאדם שבאמת אוהב אותך ויהיה מוכן להסתובב בכל ארה"ב בשביל ספר מד"ב של סידרה שירדה מהמסכים לפני 4 שנים אחרי 2 עונות בלבד.

x5452

New member
...

כמו שנאמר -> באמזון אני סינג'רתי את דודה שלי להביא לי אותם. והיא נסעה פעמיים לארצות הברית ולא מצאה ורק לפני חודשיים היא נסעה ואמרה לי שהיא חיפשה בכל מקום ואיכשהוא היא מצאה אותם.אחרי שכבר חשבתי שאני לא אצליח לקרא את הסוף. כדאי לך להתאמץ להשיג את הספרים. הם ממש מדהימים.

x5452

New member
אני צריכה ../images/Emo53.gif

למי שיש את הספר SKIN GAME יכול בבקשה לשלוח לי מסר. אני צריכה לשאול שאלה.

Nitzan122

New member
באמת?

אבא שלי דווקא מצא לי על החנות הראשונה שהוא נכנס אליה... חחח כנראה היה לי מזל... ויש לי את שלושתם מה רצית לשאול?

inbula

New member
נצל"ש אתם לא מאמינים מה קרה!

קיבלתי 100 בהיסטוריה!!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט לא יאומן! אני עדיין בשוק! לא חשבתי שאני נכשלת אומנם... הייתי בטוחה שאני אקבל 90, 90 ומשהו... אבל מאה!?!?!? משהו ממש מוזר קורה פה.. וואו...

ברודי

New member
פשששש....מזל"ט!!!../images/Emo45.gifסחטיין...

רק חבל שלא שירשרת את ההודעת אוף טופיק לכל המיליוני הודעות של- תפוז אנשים מודיע
. ואם אנחנו כבר [במקרה] בענייני מבחנים ומאיות.. קיבלתי 100 במבחן פטור מאנגלית של המכללה
נהנהנה...

Nitzan122

New member
מזל טוב לשתייכון../images/Emo70.gif

איזה גאונות.. איך מקבלים בכאלה מקצועות 100?

BaR 5

New member
../images/Emo182.gif באמת מזל טובבב../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

פורום של גאונים
כולי גאווה... חחח דרך אגב... חזרתי
יהיייי

ברודי

New member
ברוכה השווה../images/Emo24.gif

תודה רבה אגב לכולם
. וניצן- איך משיגים מאה במבחן באנגלית של המכללה? רואים הרבה דארק אנג'ל ובאפי בסטאר וורלד בלי תרגום

Nitzan122

New member
זה כבר עשיתי...

זה אומר שגם אני יקבל 100 במבחן אנגלית של המכללה?

למעלה