שאלה...

שאלה...

האם זה בסדר גם להשתמש בשמן תינוקות בשביל החדרות אנאליות? ואם לא, אז איזה חומרים מומלצים? תודה

הולמס 30

New member
תלוי למה

אם מדובר במגע מיני מוגן (דהיינו עם קונדום) אז לא שמן שמן עלול להביא לקריעת הקנדום יש חומרי סיכה על בסיס מים (KY LOVE GEL וכו') אם אין קנדום בענין אז כל חומר סיכה יתאים

חופ שיה

New member
לא מומלץ להשתמש בשמן תינוקות

בכלל זה עלול ליצור בעיות בעור של פי הטבעת והרקטום, רצוי לקנות חומר סיכה שמיועד לכך או להשתשמש בהרבה רוק.

benzba

New member
▼ העור של פי הטבעת עמיד בפני

חיידקים, אמבות וחרא. שמן תינוקות קטן עליו. בקשר להרבה רוק, אני מסכים איתך. אז לט'ס רוק & רול בייבי.

חופ שיה

New member
רופאים ממש לא ממליצים

על שמן תינוקות, לא שנמות מזה אבל, שימוש מרובה בשמן תינוקות בסקס אנאלי עלול ליצור בעיות, קח את זה לאן שאתה רוצה, רק חשוב שהוא ידע מזה.

tryme 2 m

New member
שמן ואנאלי.

אם אתה לא משתמש בקונדום...אין בעיה עם שמן תינוקות/וזלין ושאר ירקות. אם מתשתמשים בקונדום...לא רצוי להשתמש בשמן...כי זה קורע את הקונדום (אם אתה רוצה להיות מוגן. אם אתה משתמש בקונדום - מומלץ ויש להשתמש בג'ל על בסיס מים...שלא פוגע בקונדום ובשלמותו.

באמת,שאלה מצויינת.

benzba

New member
■ "גמני מתה על אנאלי"

קראתי את המשפט הזה, אולי 1000 פעם. וזה מרגש אותי כל פעם מחדש. מידי פעם כשאני פוגש לראשונה את האשה שלי, אני בדרך כלל מגיע מעונב, חליפה, תיק ג'ימס בונד. המחשבה שלה לגבי כפי הנראה, "וואלה איזה גבר חמוד. בטח רופא או עו"ד". המחשבה שלי כלפיה... "אני הולך דבר ראשון לזיין אותה בתחת". "היא לא יודעת מה מחכה לה". אז לא חשוב מה היתה השאלה שלי. אבל כשהתשובה שלה "גמני מתה על אנאלי". עושה לי חשק שוב לפקסס כמה איגרות כתובה, הישר לרבנות הראשית בתל אביב.

חח.ח..ח הרגת אותי חבל"ז...

האמת אנאלי לא בא בקלות. זה דורש (לפחות אצלי) המון אינטימיות, אמון, בחור עם נשמה טובה וסופר עדין ומתחשב במיטה ומה לא. רק עם שניים עשיתי אנאלי, והם היו כמובן בני זוג קבועים. האחד לשעבר, והשני זה האקס המיתולוגי. (שהתארס שבוע שעבר, מזל"ט!)

למעלה