שאלה

the mnm factor

New member
שאלה

מישהו יכול לפרט לי מי אלה ומה פועלם? ישראל לדרמן, יונה אברושמי, דוד בן-שימול, דני אייזנמן, עמי פופר, סיירת נקמה, אלירן גולן. תודה.

ערב רב

New member
אני מניח שאינכם גזענים

ואינכם פוסלים טרוריסטים שמאלנים רק בשל ערביותם.

the mnm factor

New member
לא, אתה מספיק גזעני בשביל כולנו...

דובר על טרור יהודי, לא ישראלי. וטרורסטים יהודים- היו ר-ק ימנים.

ערב רב

New member
אתה דיברת על "טרור משמאל"

אז מה, אם חוסניה ג'בארה תבצע פיגוע התאבדות (ח"ח) אז תגיד "היא לא משלנו, היא טרור ערבי"? אתה מבין כמה מגוחך זה נשמע?

Fleddermaus

New member
ואולי לא? ../images/Emo119.gif

טרור פלסטיני, תאמין או לא, לא קשור לשמאל הישראלי בשום מובן.

Fleddermaus

New member
למה? עניתי לך. ../images/Emo119.gif

הדוגמא שהצגת קצת לא ריאלית, אבל מה שאתה מנסה להגיד הוא שטרור פלסטיני הוא טרור משמאל, וזה לא נכון.

ערב רב

New member
בוא ניקח לדוגמא כמה אישים

חוסניה ג'בארה, מוחמד ברכה, תמר גוז'נסקי, עיס'אם מח'ול, ד"ר דב חנין, ד"ר אחמד טיבי, ד"ר אמנון רז-קרקוצקין, ד"ר עזמי בשארה, עו"ד לאה צמל, ד"ר ג'מאל זחאלקה, אורי אבנרי. יש ויכוח על כך שכל אלה הם שמאלנים?

ערב רב

New member
בהתחשב בעובדה שהנ"ל מייצגים

את רוב ערביי ישראל, דומני שהנקודה ברורה. אם מישהו המצביע בבחירות לברכה וגוז'נסקי או פעיל במפלגה של בשארה וצמל, מבצע פיגוע, אז הוא טרוריסט שמאלני.

Fleddermaus

New member
ויש כאלה? ../images/Emo119.gif

אני רוצה להזכיר לך שמחבלים מתאבדים לא מצביעים בבחירות לכנסת. הם פלסטינים.

ערב רב

New member
אם אתה מסכים איתי שהנ"ל שמאלנים

והם מייצגים את רוב ערבי ישראל, אז אנו צריכים עכשיו לבחון את מאות המקרים בעשור האחרון של ערבים ישראלים שעסקו בטרור, ולשלול שיוך פוליטי שלהם לקבוצת הרוב שמיוצגת ע"י חד"ש ובל"ד כדי שלא נוכל לומר שהללו טרוריסטים שמאלנים.

הויכוח הזה הוא חסר פואנטה

זה שאנשים פה הם שמאלנים זה קושר אותם לטרוריסט שבמקרה היה שמאלני כנ"ל לגבי ימנים מוכח בהיסטוריה שאנשים יכולים לעשות דברים רעים עם צידוקים מוסריים מכל הצדדים, דת - חילונות, ימין - שמאל, זה באמת לא משנה

ערב רב

New member
זה בדיוק מה שניסיתי להוכיח

מול טענות ילדותיות כאילו "אין דבר כזה טרור משמאל".

למעלה