שאלה

shefshef

New member
שאלה

מה אומר השחקן לפני שהוא מוציא את הכדור אחורה, ולמה הוא אומר את זה ?

zipfer

New member
..

תשובה... להוצאה הזו קוראים snap ואני די בטוח ש hike... למרות שיש אומרים שזה hut.... אבל לי אין מושג.. למה דווקא הייק/האט... שום מושג.. באמת מעניין לדעת

omrili77

New member
רוב הסיכויים

שהוא אומר לשחקן שמולו שהוא יכנס באמ-אמא שלו, או שהוא אמר לקווטרבק לגרד טיפה שמאלה.
אבל ברצינות, יכול להיות שפשוט שמעת מישהו אומר "omaha" והנחת שזה בא מהסנטר (הסנטר הוא השחקן שמוציא את הכדור אחורה). יכול גם להיות שהסנטר אכן אמר את זה, אבל זה לא קשור לזה שהוא מוציא את הכדור.

shefshef

New member
לא הבנתם אותי

הוא אומר שורה של מספרים, ואז מוסר את הכדור אחורה. מה פשר העניין ?

Yo-man

New member
אלה הוראות מקודדות לשחקנים שסביבו

למשל "22 Blue" יכול להיות ש-2 זה הרץ האחורי, 20 זה הרווח השני משמאל בקו ההתקפה ו"כחול" זה אומר שמסלול הריצה אמור להיות לכיוון מסויים, וכל שאר השחקנים יודעים מה הם צריכים לעשות כדי שהרץ האחורי יוכל לצבור כמה שיותר יארדים במהלך. לרוב ייקבע המהלך ב"האדל", כשכל השחקנים מתאספים יחד לפ ני ההתארגנות על הקו, ואז ה-QB רק יוציא את הכדור ב-HUT HUT, או שהוא רואה שההגנה מסודרת כך שהיא הורסת את סיכויי ההתקפה ואז הוא קורא מהלך אחר מזה שתוכנן ב"האדל".

Yo-man

New member
הוא יכל לצעוק "אבטיח, אבטיח !!!"

מה שנראה לי זה שזהו צליל שאתה מוציא אויר וכולא אותו בשפתיים, ומיתרי הקול עובדים הכי פחות, כך שלא תהיה צרוד גם אם תצעק יום שלם "האט האט". וזה מהיר וקליט

shefshef

New member
ועוד שאלות

1. הם בכל מהלך התקפה מותרת רק מסירה אחת ? 2. האם מותר למסור אחורה במהלך התקפה ? 3. האם מותר לרוץ אחורה במהלך התקפה ?

RoyBehar

New member
תשובות בהרחבה קצת

1. בכל מהלך התקפה מותרת מסירה אחת קדימה 2. מסירות אחורה מותר כמה שרוצים, רק שהן יותר מסוכנות כי אם הכדור נופל הוא הופך לכדור חי (ז"א פאמבל שעלול להסתיים באיבוד כדור) 3. מותר לרוץ לאן שרוצים, רק שאם מתקלים אותך כשאתה רץ אחורה- הפסדת יארדים.

למעלה