שאלה.

שאלה.

אני יודע שזה קצת לא במקום אבל.. אני חדש פה וזאת אני חושב ההודעה הראשונה והאחרונה שלי: אני (אבא שלי) מחפש כלב גזעי (לא מעורב) לברדור או גולדן רטריבר הוא מחפש גורים של הגזעים האלו. אז אם למישהו יש מושג בקשר להמלטות או בתי גידול נא לרשום.. בתודה מראש, עידו

בקי@

New member
אתה יכול לברר את הטלפון....

במודיעין 144, למועודון הלברדור/הגולדן רטריבר, היה לי את הטלפונים אבל אני לא מוצאת עכשיו. המועדון יספק לך את כל התשובת כי הוא ידוע איפה ומתי היו או יש המלטות, ושם ההמלטות תמיד גזעיות.

shanty.G

New member
גורים גזעיים

ללא תעודות ובמחיר זול בהרבה מגור "מיוחס", תוכלו למצוא גם באגודות השונות. רבים חושבים שיש לאגודות רק כלבים מעורבים , אך האמת המרה היא שאנשים מזניחים כלבים מכל הסוגים, גם גזעיים למהדרין. אני מקווה שאתם מחפשים כלב כזה לצרכים אישיים ולא מסחריים. מצורף קישור לאגודת sos חיות , יש עוד המון אגודות (כתוב אם תהיה מעוניין) שישמחו לעזור לך למצוא כלב ולכלבים שלהן למצוא בית.

כנראה ש...

שזאת לא הייתה ההודעה האחרונה שלי. אני רואה שאתם אנשים נחמדים ואוהבים חיות מחמד אז אני מצטרף לפורום הזה. נ.ב אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב כלבים. היו לי שתי כלבים (הרבה זמן) ולכל אחת מהן סיפור עצוב של מוות

shanty.G

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

(איכשהו תיארתי לעצמי שתחזור...
) שנה מתוקה שתהיה לך!

למעלה