שאלה

MrsJazz

New member
שאלה

למה תרזה כל כך בטוחה שהתינוק שלה הוא מג'וליאן אם היא שכבה עם איתן יום קודם?

I n n u e n d o

New member
שאלה באמת טובה....

כעיקרון בארה"ב עדיין הילד של ג'וליאן ולא של איתן אבל לדעתי הוא של איתן לא יודעת למה..... הרגשה כזאת.... וחוץ מזה,תרזה לקחה גלולה שהיא שכבה עם איתן בכלל זה היא חושבת שזה מג'וליאן

MrsJazz

New member
אוקיי

אבל בעולם אופרות הסבון אין לזה משמעות... זהות האבא תלויה רק במצב רוח של הכותבים... חוץ מזה, זה לא הגיוני. הרי בערב שהיא שכבה עם ג'וליאן היא הייתה אמורה להיות בירח דבש עם איתן, אז היא לא המשיכה לקחת את הגלולות?

I n n u e n d o

New member
היא לא לקחה כנראה

בגלל שהחתונה התבטלה וכל זה... והיא לא לקחה עם ג'וליאן בגלל שהם היו שיכורים

MrsJazz

New member
אבל

היא לא ידעה שהחתונה הולכת להתבטל ואם לא היא הייתה צריכה לקחת בבוקר אני חושבת... טוב לא משנה

I n n u e n d o

New member
תאשימי את התסריטאים../images/Emo6.gif

או שפשוט תזרקי על ריילי עגבניות

Jasper Jasper

New member
תשובה:

כי ריילי אידיוט. כמובן שכל מעריצי אית'ן ותרזה מקווים שהתינוק של אית'ן,אז ריילי עושה להם דווקא.או שאולי זה הטויסט הענק שהוא מתכנן לנובמבר 6747,בפרק המיוחד בו שרידן תחזור לחיים אחרי שהטיסה למאדים בה היא נכחה התרסקה.

Jasper Jasper

New member
צודקת

גוון ותרזה בבית האבות מתחרות בשיעור האירובי בבריכה על ליבו של אית'ן

כן... אחלה רעיון

תעשה "מחר בתשוקות" של 100 שנה מהיום נגיד... זה יכול להיות קורע ואם כבר, אולי תעשה גם פעם "מחר בתשוקות" של הפרקים האמריקאיים, עם פנסי-נוח וכל החדשים? למרות שיש הרבה שלא רואים אז לא יבינו, אבל בשבילנו זה עדיין יהיה משעשע

Jasper Jasper

New member
אני שונא את פנסי ונוח

והפסקתי לצפות בפרקים האמריקאיים כי הם משעממים אותי.לריילי לא הספיק להרוס את ימי חיינו,הוא צריך לעשות את זה גם לתשוקות

למעלה