שאלה

פרבול

New member
שאלה

אני רוצה ללכת לטיפול פסיכולוגי, אבל אני לא רוצה שאמא תבזבז כסף אני לא רוצה להיות עול... אז אני שואל, אם הולכים לפםסיכולוג דרך כללית מושלם, יש מצב לקבל איזה החזר ?

ככה..

אם אני לא טועה ( תמיד יש סיכוי כזה..) פסיכולוג לא נחשב ממש כטיפול למחלה שאפשר ללכת דרך כללית או משהו.. זה לא פסיכיאטר או משהו שחובה עליך לעשות.. הבנת? אם אתה לא רוצה להיות עול, זה לא המקום לקצץ... אם אתה מרגיש שאתה רוצה פסיכולוג לך על זה. לחסוך אפשר במקומות אחרים!!! בהצלחה

תפני לרופאה המטפלת שלך

ותבקשי הפנייה יודעת בוודאות שיש מחיר מסובסד דיי מצחיק לפגישות עם פסיכולוג בהצלחה :)

פרבול

New member
תודה !

בכל מקרה, "בטיפול" זה לפנים הסדרה האיכותית ביותר שראיתי מימיי אני יכול לשקוע במחשבות שעות אחרי כל פרק יום נפלא ..

סלינוש

New member
ככל שאני יודעת...

ואל תתפוס אותי במילים אבל שווה בדיקה- מחיר טיפול דרך כללית מושלם הוא 160 ש"ח לפגישה (זה נחשב למחיר זול ...). - עד 30 פגישות לשנה. ובכלל עד 60 פגישות. (לדעתי הם חצופים מאוד שהם מגבילים ככה. בכלל יש בי מלא כעסים על המערכת, על קופת החולים, על משרד הבריאות... ) בכל מקרה אתה יכול להתקשר לכללית מושלם: 700 2000 * ולברר בדיוק.

פרבול

New member
איי? חוצפנים../images/Emo46.gif

טוב אני רואה צריך להתקמצן על פגישות... (מה.. צריך לשמור כמה פגישות למשבר גיל 40 לא?
תודה על המידע! אני אתקשר מחר על הבוקר:)

אני מטופלת מטעם הפניה של הרופאת

משפחה של כללית ועד גיל 18 זה לגמרי בחינם, ולאחר מכן, לי זה זה עדיין לא עולה כלום וזה כבר טיפול שני בהפניה מרופאת משפחה אחרת, פשוט עושים ועידה שואלים אותך כמה שאלות לראות שאכן יש צורך בטיפול ואז מתחילים בטיפול. אני אתן לך טיפ- אני אמרתי לרופאת המשפחה שלי שאני רוצה הפניה כי אני מרגישה שאני בדיכאון וחושבת על מוות ועל התאבדות וגם אם זה נכון ב10%, היא מחוייבת לתת הפניה. בהצלחה!!
לינוי

MommyHug

New member
יש הנחה דרך כללית מושלם

אני כרגע כבר עזבתי את קופת החולים הזו אבל כשהייתי שם, יש הסדר כזה עם חברה שנקראת "רותם מדיקל" והם משתתפים איתך. זה יוצא שאת משלמת 160 ש"ח לפגישה, שזה מעט מאד! תתקשרי לכללית קול ותבקשי את הטלפון של רותם מדיקל והם יקשרו אותך, ורותם מדיקל ישלחו לך רשימה של מטפלים מכל אזור שתבקשי ותוכלי לבחור, לפי פירוט שיש על כל אחד, למי את רוצה ללכת. אני הייתי בטיפול אצל מישהי דרך שם. תנסי.

סלינוש

New member
זה רק אני...

שטועה? או שאתה באמת בחור ולא בחורה? כי אם טעיתי, אני מתנצלת. פדיחות.

למעלה