שאלה...

השולח

New member
שזה יענו אחריי הפליאוף והכל שתי

הגדולות של העונה או יענו אולסטאר כזה ויש אולסטאר בפוטבול??

Reshefgarcia

New member
תשובות....

הסופרבול הוא גמר ליגת ה NFL (הליגה האמריקאית לפוטבול) הוא משוחק בין שתי קבוצות,כל אחת מ"ליגה שונה" ישנם שתי ליגות בתוך ה NFL בדומה למה שיש ב NBA עם מזרח ומערב,הליגות נקראות ה AFC וה NFC והאלופה של כל ליגה משחקת בסופרבול,שהוא למעשה משחק האליפות של ליגת ה NFL. ולגבי השאלה השניה כן,יש בפוטבול משחק אולסטאר והוא נקרא הפרובול (PROBOWL) והוא משוחק בפברואר,אחרי סוף העונה הרגילה מקווה שזה עזר קצת...אתה מוזמן לשאול עוד שאלות אם נשארו לך

השולח

New member
יש בארץ פוטבול לגילאי 16 בערך???

ומה העיקרון של החוקים?!?איך עושים נקודות אני יודע הטאצדאון אבל כל טאצדאון שווה כמות אחרת של נקודות לא???ומה זה הבעיטה שהם בועטים.??

Reshefgarcia

New member
תסתכל בטאגליין...

יש כל מיני תשובות לשאלות שם... ובמאמרים של הפורום יש תשובות לרוב השאלות ששאלת וממש בזריזות... לא טאצ'דאון שווה 6 נקודות,לא משנה איך עושים אותו אחרי הטאצ'דאון להתקפה יש הזדמנות לבעוט בעיטת "בונוס" ששווה נקודה אחת,או ללכת למהלך בונוס ששווה 2 נקודות.

השולח

New member
עכשיו ככה בערך..

באיזה קבוצה יש הכי הרבה כוכבים העונה איזו קבוצה הכי חזקה ומי הכוכב הכי גדול שם??

zipfer

New member
לדעתי

indianapolis colts היא הקבוצה הכי חזקה העונה.. יש להם 6 נצחונות ו 0 הפסדים.. הקבוצה היחידה העונה שעוד לא הפסידה משחק.. העניין עם הקולטס בזמן האחרון היה ההתקפה האדירה שלהם מול ההגנה הדי עלובה(אולי קצת הגזמתי) שלהם אבל העונה ההגנה התחזקה מאוד.. הככוכב שלהם בהגנה זה ללא ספק dwight freeney שהוא בעמדת deffensive end אם אני לא טועה... ובהתקפה.. מי לא כוכב?.. marvin harrison,brandon stokley,edgerin james,reggie wayne,mike vanderjagt וכמובן אחד מה הקווטרבקים הטובים בכל הזמנים(לדעתי) peyton manning... אני חושב שהעונה אינדיאנפוליס תגיע לסופרבול ותנצח וזה גם מגיע לה..

zipfer

New member
תיקון

קצת התבלגן שם משום מה.. mike ו vanderjagt זה אותו אחד.. קוראים לו mike vadrejagt והוא הkicker של הקבוצה.. אחד הטובים בכל הזמנים(שוב... לדעתי..)

zipfer

New member
ראבק!.. mike vanderjagt

הנה... כתבתי את זה כמו שצריך סוף סוף...

cwoodson

New member
11 על 11

בכל רגע נתון ישנם 11 שחקנים מכל קבוצה על המגרש. יש בכל קבוצה 3 קבוצות: קבוצת הגנה, קבוצת התקפה וקבוצה מיוחדת( לבעיטות החזרה, שערי שדה ועוד מספר דברים..) למה שאלת על ליגה לבני 16? ב"עולם שלך" רשום שאתה בן 19.

למעלה