שאלה

hagitamir

New member
שאלה

אם אני עושה רשיון על אוטומט,עוברת טסט והכול-ונגמרים 3 חודשים של המלווה, ואחרי זה אני רוצה לעשות על ידני..ואני עוברת טסט על ידני..אני חייבת עוד 3 חודשים של מלווה מרגע קבלת הרשיון על הידני? מקווה שהשאלה הייתה ברורה מספיק..

learndriving

New member
שאלה שלך מאד טובה וברורה אך

אין לי מושג מה תשובה. אני מת לשמוע מה תשובה לשאלה מעניינת שלך. איך שלא חשבתי על כך.

MrJacKasS

New member
אחת השאלות המעניינות

הייתי אומר שלא כי זה מגוחך שיהיו עוד 3 חודשים, אבל צריך ליווי מסוים על ידני, אז ...?

ררדד

New member
מסכים איתך..

הכי הגיוני שיהיה 3 חודשים מלווה על ידני, בעוד שתוכל לנהוג בלי מלווה על אוטומטי. אבל אין לי מושג..

hagitamir

New member
נצל''ש של עצמי...

ומה בנוגע לטסטים? נגיד אני ניגשת לטסט על ידני ונכשלת-האם אני צריכה לחכות שבועיים לטסט על אוטומט??! מקווה שגם זה היה ברור....השאלות האלה די חשובות לי, כי אני מתכוונת ליישם אותם..

INMI

New member
איזה סיבוך :)

את שואלת את זה סתם מתוך התעניינות או שבאמת את חושבת לעשות קודם על אוטומט ואחר"כ ידני? :) בכל מקרה, נראה לי אידיוטי לעשות מלווה פעמיים.

hagitamir

New member
חחחחחחחחחחח

אני חושבת לנסות לעשות על ידני(טסט אחד) ואם לא מצליח לי אז לעבור לאוטומט..כי חבל כול הזמן עוד שיעורים ועוד טסטים במילא יש לנו אוטומט ואני לא יודעת מתי יזדמן לי בכלל לנהוג על ידני..מקסימום אני אצטרך ידני אני אעשה טסט עוד כמה זמן, כשכבר יהיה לי ניסיון על הכבישים, ובמילא אני כבר יודעת לנהוג עם ההילוכים האלה..

learndriving

New member
תלוי באיזה מצב שניכשלת בטסט...

למשל, אם ניכשלת בטסט בגלל שעשית טעות למרות שזה לא קשור לקלאץ והילוכים אז למה עליך לעבור לאוטומט. אם ניכשלת בטסט בגלל קלאץ והילוכים, אז זה סיפור אחר. הידידה שלי למדה בשיעורים באוטומט ועברה טסט בפעם ה4. מה ההבדל?! ANYWAY, אני מתפלל שתעברי בטסט...

hagitamir

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה לך

הקטע הוא שהרישיון ממש דחוף לי עכשיו, בגלל זה אני ממהרת ואין לי זמן לעוד טסטים ועוד ניסיונות שאפשר לדמות אותם למסחטת כסף, ובקשר לקלאץ' ולהילוכים- אתה צודק, אבל אני חושבת שכול המאמץ הזה של להעביר הילוכים, זינוק בעלייה וכאלה גם משפיעים על הביצועים עצמם בכביש-כשאתה עם אוטומט אתה חושב רק על הנסיעה, למרות שאני אוהבת הרבה יותר גיר ידני, אני צריכה רשיון על אוטומט,עכשיו ודחוף.. גם אני מקווה לעבור תטסט

learndriving

New member
../images/Emo13.gif אני מסכים איתך אך נא לא לקחת

לחץ. אם את לוחצת, זה גורם לך איבוד ריכוז ומצטבר עצבנות ויכול להיות לא מוצלח בטסט. תירגעי ותחשבי חיובי כאילו שאת נוהגת כרגיל.
דבר שני, אני מסכים איתך 110% שאין טעם להמשיך ללמוד המון שיעורים בגלל קלאץ והילוכים. זה דוגמה שהייתי די כועס על עצמי שאכלתי את המורה הנהיגה כי כבר התקרבתי לשיעור 50 ועדין לא ניגשתי לטסט 1 . הכל בגלל קלאץ והילוכים.... שוב אני מתפלל ששנינו נעבור טסט שמגיע לנו!!!! די לשרוף עוד כסף....

hagitamir

New member
בהצלחה בטסט שיהיה לך!!../images/Emo50.gif

לא ידעתי שגם אתה בתהליכים אגב, גם אני מתקרבת לשיעור 50, וגם לטסט הראשון..

תשובה לשאלתך

לא אין צורך שוב בנהג מלווה החוק בפרוש מדגיש מלווה לנהג שהוצאת הרישיון פעם ריאשונה על רכב פרט לאופנוע טרקטור ומכונה ניידת, רכב פרטי לא משנה אומטי או רגיל כלומר לא צריך שוב נהג מלווה.

למעלה