שאלה..

liorinka

New member
שאלה..

אם אני רוצה להוריד את פרקי העונה ה1 באימיול, כי חברה שלי ממש מתלהבת מהסדרה אז אמרתי שנסה לראות (למרות שראיתי איזה 2 פרקים ראשונים בעונה ה1 אבל אז הסתבכתי עם זמני השידור..) איך אני יודעת שאין מקובץ וירוסים כשאני מורידה? איך אני יודעת שהקובץ באיכות מספיק טובה בשביל לרות פרק שלם? ואיך אני שמה את הכתוביות שאני מורידה מדונקי על הפרק שהורדתי? אני די בורה במחשבים, אז אני ממש אשמח למי שיוכל לעזור לי.. חג שמח לכווולםם.. ליאורר

snoop cat

New member
ניצ ניצ../images/Emo70.gif

תסבירי לי איך רואים פרק עם התרגום..
אבל לא צריך במסר - זה חוקי

Nitzan122

New member
יש לך

BSPlayer? כי את צריכה אותה, או כל תוכנה אחרת שתומכת בכתוביות, אם יש לך אותה, את פותחת את הקובץ, אחר כך את הולכת לכפתור הקטן של המסך עם הS עליו (השני מימין) ואז את פותחת את הקובץ של הכתוביות וזה יריץ לך את שניהם ביחד תהני

snoop cat

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

עכשיו אני רק צריכה להשיג את ה BSPlayer הזה...

ברהה1

New member
ליאור?! את?! ורוניקה מארס?!

רק שתבינו רק אתמול היא קראה לזה ורוניקה באכס!

liorinka

New member
כן ענבר עשיתי את זה למענךך..

כי הטרפת לי את השכל עם זה.. ואני אפעם לא קראתי לזה ככה ואת יודעת שראיתי חלק מהפרקים של העונה ה1 אז להירגע.. ואני משתגעת שזה לא מורידדדד! אוףףף..

tool2

New member
נצל"ש קריסטן באפקט הפחד!!!

חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה לפני כמה זמן פרק של אפקט הפחד וקריסטן בל הייתה שם באיזה פרק של מפורסמים!!! איזה חמודה היאא!!!
אבל היא אמרה לי שקריסט החמודה נפסלה במשימה הראשונה
טוב לא נורא.... אוף אבל פיספסתי את זה
אני אנסה להשיג תמונות של הפרק

Nitzan122

New member
וואי באמת?

איך פספסנו את זה?...
בטח היה ממש מצחיק לראות אותה בדבר כזה

colilon

New member
אמממ...

יש מצב שהיא התבלבלה? בדקתי את כל הפרקים של כל העונות כולל אלו ששודרו בארה"ב וקריסטן לא השתתפה אפילו באחד.. :-S

למעלה