שאלה..

שאלה..

יש שאלה.. אוקי, אני די טובה בפירואט והכל אבל אני לא מצליחב לעשות פוקס (או איך שלא כותבים את זה).. למישי יש שיטות? תודה מראש!! נ.ב: נגמרי אצלנו ה
אוףף.. אצלכםם?

אין פירואט טוב בלי פוקוס טוב!

אם אין פוקוס ועדיין (במזל ) מצליחים לעשות פירואט זה לא יוביל להתקדמות אם בבסיס אין עבודה עם פוקוס נכון .... כך שלדאבל או טריפל אין סיכוי להגיע ככה . טיפים לפוקוס - להתחיל עם אחד איטי מוחזק וקולע ,לתפוס נקודה טובה במראה ( העיניים שלך יכולות להוות נקודה לא רעה ואפילו מומלצת ) ופשוט לא לעזוב את המבט רק כשממש חייבים ואז כמובן מהר לסובב את הראש חזרה לעיניים ואת בצד השני אחרי פירואט עם פוקוס . מקווה שקצת עזרתי למרת שזה די קשה ככה להסביר ... בהצלחה !!!

מרנינית

New member
../images/Emo29.gifאמממ

תראי,פירואט ובלט בכלל זה רק להתאמן להתאמן להתאמן! עכשיו יש תרגיל שהיו עושים לנו אותו כשהיינו קטנים. אמממ קודם כל את יכולה לצייר לך איזה נקודה גדולה כזאת ולהדביק על המראה בסטודיו שלכם:) עכשיו התרגיל הוא בעצם עובד על הראש ועל המהירות שאת יכולה לסובב אותו. *התרגיל: קודם כל לעמוד עם ידיים על הכתפיים מול המראה ולהסתכל על הנקודה. אחרי זה לעשות רבע סיבוב ועדיין להסתכל על הנקודה...לאחר מכן לנסות ולהשאיר את הראש מסתכל על הנקודה ומהר לסובב אותו קדימה... ולעשות את זה הרבה פעמים לשני הכיוונים...פשוט להסתכל על הנקודה ומיד להעביר את הראש קדימה. הראש צריך להגיע לפניי הגוף
ואם את רוצה נפתח שרשור כבר על דאבל פירואט, אולי זה יעזור לך:)

amitush26

New member
../images/Emo187.gifלקחתי לי את המילים מהפה../images/Emo3.gif

פירואט זה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות בריקוד.. פירואט וגראנד ז'טה:]

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif את זה אני אוהבת לעשות!!

אחחח דאבל(!) על פויינטטטטטט(!)
ואני גם אוהבת מאוד פדשה איטלקי וקפיצות איטלקיות מאאאגניבות כאלה
אה ואני גם אוהבת מאוד אטיטיוד
,סוייבי
,סיסון על פויינט
... אני אוהבת בלטטטטטטט!
חחח איזה חולה אני

ליזיגי

New member
וואי ../images/Emo4.gif

דאבל על פוינט
מווופרעת
אני מפחדת לעשות אחד, למרות שפעם הצלחתי, אבל כנראה זה רק היה במזל
כמה זמן את רוקדת על פוינט

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif חחח מופרעת...../images/Emo6.gif

אממ בעיקרון אני עולה מכיתה ו' (משמע 5 שנים) אבל ברצינות ברצינות ברצינות אני עולה שנתיים
אבל אני מתאמנת המון על פויינט ואני גם רוקדת עם הנעליים בשיעורים השוטפים כל פעם ככה שהתרגלתי כבר!

ליזיגי

New member
../images/Emo99.gif

אפשר להעריץ אותך
היום דווקא הצלחתי פירואט
אני יותר מפחדת מאשר לא מסוגלת..

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo6.gif

אם את רוצה אז בכיף!
למרות שאין על מה...זה הכל עבודה קשה!
וכל הכבוש הצלחת!!וזה בסדר גם אני פחדתי בהתחלה אבל לאט לאט זה נעלם,באמת!
יו ואפרופו סיבובים...היום המורה שלי עבדה איתי על סיבובי ש(א)נה(נו הסיבובים היפים האלה בראשונה
)והצלחתי מזההההה מהר!! *גאה בעצמי!*

גליית

New member
וואו.. באמת שהמון המון לא כתבתי כאן

אבל ראיתי את השאלה ולא יכולתי להתאפק... חח..
אז קודם כל... המורה שלי עשתה לנו תרגיל בשביל לעבוד על הפוקוס, שאת פשוט לוקחת המון תנופה, ועושה בפלייה שני סיבובים והמטרה היא לשחרר את הראש כמה שיותר.... ככל שהראש יהיה יותר משוחרר, יהיה יותר קל להסתובב... גם אם לא מסתכלים על נקודה ספציפית... עכשיו, יש לי גם שאלה בנושא.. לפני כמה זמן אחת המורות שלי אמרה שהרעיון בפוקוס הוא לא להתרכז בנקודה, אלא לשחרר את הראש (זו לא הייתה המורה שנתנה את התרגיל...)בזמן שמסתובבים.... רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן אז למה עובדים כלכך הרבה על לשמור על הנקודה אם מה שחשוב זה השחרור... כל המטרה של זה בעצם זה שהגוף יהיה יציב או שפשוט המורה אמרה לנו משהו לא נכון...

למעלה