שאלה...

שאלה...

שמעתי שהחמוסים שלכם עושים קולות.... מאז שקנינו את ישה לא שמענו מימנו הרבה קולות..... זה בסדר?.... האמתי אני לא ממש זוכרת עם בילי היה עושה קולות...הוא הלך לעולמו כשהייתי בת 8.... זה יכול להיות בגלל הסירוס ?...... תענו לי פליז זה חשוב כי זה דיי מוזר.....ונגיד שנה שעברה אז מהחנות שהקנינו את ישה הביאו לנו חמוסה לילה אחד כדי שהם ישחקו ויזדווגו (זה היה לפני הסירוס)...והם לא היזדווגו.....וממנה לא שמעתי בכלל קולות למרות שהיא הייתה דיי תוקפנית...

Lovable Stray

New member
כנראה שזה פשוט האופי שלו

יש חמוסים יותר קוליים ופחות, יש גם כאלה ש"ידברו" רק עם חמוסים אחרים. זה לא קשור לסירוס.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo45.gif

גיזמו גם ממש שקט יחסית לכל החמוסים שהיו אצלי ויחסית לניקיטה וג'וזי הוא עושה קול רק שהוא בוכה (יותר נכון עושה את עצמי - המםפונק הזה) זה קורה שאני מקלחת אותו וגוזרת לו ציפורניים הוא מתבכיין

זהו...

אצלי אותו הדבר...רק כשהייתה אצלנו החמוסה הזאת אז הם שיחקו והיא נשכה אותו חזק באוזן ורק אז הוא הוציא כל.....היה מזל שהוא לא דימם וזה לא גרם לפצע....

Lovable Stray

New member
../images/Emo99.gifכלב השמירה החמוד שלי. נצל"ש

אזהרת גיל, התוכן לא מתאים לילדים מתחת לגיל 13
משום מה, בזמן שאני ובן זוגי...האמ. ריצ'י קופץ על המיטה (הוא אף פעם, אבל אף פעם לא מנסה אפילו לעלות על המיטה כשיש מישהו בחדר, אחד הדברים שדווקא הצלחנו ללמד אותו) ו...מנסה לנשוך את החבר שלי בכל מקום אליו השיניים שלו מצליחות להגיע
הוא ממש מתעצבן ונושך חזק! מסתבר שהוא ממש לא אוהב את הרעיון וחושב שהוא צריך להגן עלי O.O אף פעם לא חשבתי שחמוסים יכולים להגן על הבעלים שלהם ממש כמו כלבים אבל מסתבר שכן. הוא לא נושך בשום סיטואציה אחרת. הפעם היחידה בה הוא נשך אותי כשלא בגלל המשחק היא כשניסיתי להכניס את היד לאוכל שלו כמה שעות אחרי שהבאתי אותו הביתה. התחלנו לנעול אותו בכלוב בשעות מסויימות כדי שלא יתלוש איברים חיוניים בטעות

WTR

New member
../images/Emo6.gif דווקא אני יכולה להעיד על כך

שהאיבר הזה ממש לא חיוני

למעלה