שאלה

dubidu11

New member
שאלה

מי היא הקבוצה שאתם אוהדים ב NFL ומי היא הקבוצה שאתם שונאים ??? אני אוהב את גרין ביי ושונא את הפטריוטס בהה לא סובל אותם ;)

Reshefgarcia

New member
באופן אישי...

אני גדלתי על סן-פרנסיסקו...אבל בגלל שבעשור הקרוב אין להם ממש תקווה אני כרגע עם פילדלפיה... שונא? אני מניח שהכי את הקאוגירלס... לגבי הפורום,אני חושב שיש די הרבה אוהדים כאן שמתחלקים די בשווה בין הקבוצות... יש אוהדים לדנבר,ג'ייאנטס,פיטסבורג,ואפילו אוהדים לפאטס שאתה כ"כ שונא אבל כולם ברוכים הבאים אצלנו להעלות את הנקודות הטובות והרעות של קבוצות שהם אוהבים יותר,ואוהבים פחות...

RoyBehar

New member
אני אוהד של הברונקוס

מאז 95-6 שזה עונה אחרי שהתחלתי לראות פוטבול (לא כזה ותיק יחסית, אני יודע, אבל בכל זאת אני רק עכשיו קולט שזו כבר העונה העשירית שלי) קבוצה שאני ממש שונא - יש כמה קבוצות שאני לא אוהב, ז"א שבכל משחק שאני אצפה, אני אהיה נגדן - פאטס, צ'ארג'רס, רד סקינס לדוגמא. אבל יש אחת שאני ממש ממש ממש שונא - האוקלנד ריידרטס.

zipfer

New member
אני אוהד סטילרס

והאמת שאין קבוצה שאני שונא... יש קבוצות שאני לא מעריך כמו קרדינלס וליונס וכאלה... אולי חוץ מהפאטס שנמאס לי לראות אותם מנצחים עם וינטרי אחרי משחק צמוד ויפה... למה סטילרס?... יום אחד חבר היה אצלי ופתחנו במקרה espn וראינו משחק של סטילרס נגד איגלס... אמרנו.. למי יש שם יותר מגניב... ואמרנו... אנחנו רוצים שהסטילרס ינצחו.. וככה התחלתי לראות פוטבול.....

ranatz

New member
חולה על סן פרנסיסקו

וחולה מהאכזבות האיומות שהם מנחילים לי ולשאר האוהדים בשנים האחרונות שונא את הקאוגירלז בגלל הצרות שעשו לניינרס בשנות התשעים ומתעב תיעוב עמוק את טמפה ביי, הקבוצה המגעילה בNFL בעיני.

cwoodson

New member
אוקלנד ריידרס

בגלל האוהדים הכי טובים בליגה. והקרבה למקום מגוריי. בגלל ששם כל משחק זו חוויה תחפושתית אדירה. שונא? לא הרבה אבל מאוד מאוד את דנבר ברונקוס,האמת היא שהשנאה אליהם היא לא בגלל שהם כל כך טובים.. אלא בעיקר בגלל שהם שונאים אותנו כל כך. שישרפו...

ThEgReEnKiNg

New member
איגלס

רק שנה שעברה התחלתי לראות פוטבול , זה היה בתקופה שכל העולם השתגע על רנדי מוס באתי לראות מינסוטה-פילי כדי לעודד את מינסוטה למען האמת , ואז ראיתי את מקנאב ואת ההגנה של פילי מפרקת את מינסוטה לחתיכות וזה פשוט מצאת חן בעיני :) אז פעם אחת אני אוהד הצלחות , אחרי כל החרא שאני אוכל מטורונטו רפטורס מותר לי להנות פעם :).

למעלה