שאלה

t P R

New member
סופר זה כיף... ../images/Emo152.gif

כנס לקישור הבא, באתר הסופרמוטו הישראלי... מילון

45degrees

New member
כאילו - תרכב תבין!

סופרמוטו הוא אחד מסוגי האופנועים הבודדים על פני אדמות שאתה יכול לבצע עמו כל מה שעובר לך בראש, ואז להגזים עוד קצת, ועדיין האופנוע לא ירצה להעיף אותך מעליו או להתרסק לאדמה סתם כך. בכביש לרכיבות לא ארוכות מדובר על בן לוויה מהטובים בנמצא - משתחל בעיר יותר טוב ממרבית הקטנועים, שוקל פחות, עוד יותר פחות, משייט במהירויות מכובדות מחוץ לעיר, יש לו שפע מומנט ואחיזה לכל צורך שתבחר, נותן בכבישים המפותלים כמו אופנועי היפר-ספורט בלי שום בושה, לא אוכל דלק וחלפים, ובכל מצב מספק הרבה יותר פאן מכמעט כל אופנוע אחר על הכביש. לעומת כל היתרונות האלה, החסרונות מתגמדים: לא אוהב רכיבות למרחקים ארוכים בקווים ישרים, לא אוהב לשייט במהירויות שמעל 180 קמ"ש, אין הגנת רוח מעולה, לא כל כך נוח לישבן, חסר עליו דאווין עקב האין-פלסטיקים. קומפרנדה?

45degrees

New member
אם אתה יכול לחיות עם הויברציות

ואם אתה עם מספיק כתפיים וצוואר כדי להתמודד עם הרוח אז הוא ממש סבבה כאילו. כן. מצד שני אולי זה רק אני, כי עם DR650 שהיה לי הייתי משייט ב 150+ בקווים של 250 ק"מ ליום במשך שנה וחצי...

lucca227

New member
עכשיו הכל ברור ונהיר

אחרי שאתה מוציא משפט כזה: "עם DR650 שהיה לי הייתי משייט ב 150+ בקווים של 250 ק"מ ליום במשך שנה וחצי" לי לפחות, קל יותר לייצר מידה מסויימת של סימפטיה למצבך. אולי יש כדורים שיכולים לעזור. לוקה

MexMex

New member
../images/Emo184.gif

קוראים לה "תחזיר ת'סרט, ומהר"

lucca227

New member
../images/Emo73.gifאני ממהר לאכול את החלב../images/Emo61.gif

שהשאירו החתולים ד"ש לוקה

אתה חי בסרט, 45, אה ?

רק הויברציות מפריעות לך ? תגיד את האמת. עם יד על הלב ובכל הכנות... כמה זמן לא נסעת על אופנוע כביש ? (תתרכז בשאלה, שלא תתפזר עם התשובה)

45degrees

New member
הרבה זמן. ועדיין אני עומד מאחורי

מה שכתבתי. בכל הזדמנות שאני עולה על אופנוע כביש קורה אותו מכלול של אירועים, שמשכנע אותי שוב ושוב שעבורי סופרמוטו עדיף.

אין עם זה ויכוח....

ויפה שאתה עומד אחרי דבריך, אך זה לא הופך אותם לרלוונטים שכן "הרבה זמן" כנראה עשה את שלו. תחזיר אחרוה מעט את הסרט שאתה חי בו ונגן שוב את הקטע בו כתבת את ההודעה שאליה הגבתי. אין קשר בין הנאמר על ידך בהודעה ההיא לזו שאמרת כאן. ושם, איך לומר בעדינות, זיינת את המוח. חג שמח.

LY 192

New member
במילים אחרות סופרמוטו לאופנוען

זה כמו אישה תאילנדית לגבר. יענו , אתה מקבל כל מה שחלמת ויותר , עם מעט סיכונים בעלויות נמוכות יחסית וכמובן כדאי שתהיה מוגן כראוי . אבל,,,אבל ולמרות הכל עדיין אתה לא תהנה לצאת איתה לסיבוב דאווין בטיילת ובטח ובטח שלא תהנה למרחקים ארוכים. רק מי שרכב במהירות 80 במסלול סופרמוטו אמיתי על סינגל יודע מה משמעות המונח "בודי-מסג' ".

למעלה