שאלה...

Victor Wooten

New member
שאלה...

אהלן מה שלומכם?...הכל טוב?...(-: אוקיי חברים רציתי לדעת מאיפה אני יכול למצוא בארץ מבחר רב של חולצות של להקות רוק אמני בלוז,מטאל ושאר ירקות תודה לכםםםםםםםם (-:

epitaph

New member
כמה דברים...

דבר ראשון, ויקטור ווטון, אחד הבאסיסטים המעולים, מומלץ לכל מי שלא מפחד מקצת ג'אז ופיוז'ן לשמוע את בלה פלאק ואת אלבומי הסולו שלו, פשוט ענק, גרובי וכל המחמאות שאפשר להרעיף, בשורה אחת עם ג'קו.

epitaph

New member
אה כן, בקשר לחולצות...

תלוי אם אתה רוצה מצוייר או אותנטיות, תכלס יש כמה מקומות שתוכל לקנות בהן אותנטיות אבל הן יקרות והמבחר לרוב די דל, אם אתה דרומי אז במאנסטר דיסק בתחנה המרכזית בבאר שבע יש. אם אין לך בעיה עם חולצות מצויירות (כאחד שיש לו אחת, זה סבבה), יש את גריפון בראשל"צ בלב העיר והמבחר שם די סבבה (פלוס הם מכינים גם תמונות ומציירים גם על גיטרות) ויש גם את Colours בדיזינגוף סנטר אבל שם הם יותר מדי יקרנים (למרות שהחולצות יוצאות איכותיות), בשתי החנויות האלה אם תבוא עם תמונה או אלבום שתרצה שיציירו לך על אלבום אז הם יעשו את זה בלי בעיה. למנהלים, צריך לעשות טאג ליין מהשאלה הזאת או מכאלה שהיו לפניה כי כל כמה זמן באים אנשים ושואלים את השאלה הזאת.

אוקיי אז

לא אמרת איזה איזור אבל בשוק ראש העין יש דוכן שמביאים בו חולצות מארה"ב עם מבחר באמת ענק, אני מצאתי שם חולצות שבחיים לא הייתי חולמת על למצוא בארץ... הבאסה שהם מביאים חולצה אחת מכל מידה של כל להקה אז למזלי מצאתי שתיים במידה שלי אבל אחת קניתי במדיום מידה אחת יותר גדולה.. לא משנה אבל זה שווה את זה... והן לא יקרות(יחסיתתת) הן עולות 40 שקל.. עוד משהו מעצבן, הן רק בשחור... ואז יש שם גם את הדוכן הדפסות שאתה בוחר איזה חולצה שאתה רוצה וב20 שקל מדפיסים לך מה שאתה רוצה מתוך המבחר שיש להם, יש להם מבחר יחסית גדול בכלל של הדפסים מגניבים לא רק של רוק(בעיקרון יש שם גם פופ וסתם חרא) אבל יש מבחר די מגניב.. אבל אחרי כמה כביסות זה כבר מתחיל כזה להתקלף.. טוב מקווה שזה עזר לך בערך...

למעלה