שאלה:

qui saura

New member
שאלה:

האם לדעתכם/ן אם מייק לא היה חי בישראל מחצית חייו למרבה הטרגיות האם היה זוכה לפופולריות והערצה כזאת בקרבנו?כי הרי העובדה שיראלי משלנו עשה זאת בחו"ל נוסכת גאווה(לפחות אני מרגיש כך).אשמח לשמוע דעתכם/ן.המשך שבת שלום ויום נעים וחייכינ לכולם/ן:)

דניבויss

New member
היי ,אם אני לא טועה הוא חיי בארץ

יותר ממחצית חייו .ובקשר לשאלתך . אני חושב שזה בטח מוסיף הרבה מאוד לחיבור ולהרגשה ולהערצה -דווקא שהוא משלנו.

כשאני שומע אותו

או רואה קליפים שלו אני לא ממש חושב על זה שהוא מישראל.. זה פשוט נותן לך גאווה ואתה קצת יותר מצליח להתחבר אליו אבל ברמת העיקרון זה לא משפיע יותר מידיי

qui saura

New member
האמת שהעובדה שמייק הוא מישראל

מבדילה אותו מהערצתי לזמרים אחרים מהמוזיקה הלועזית בעולם כי ברגע שהוא שייך לארץ שלי אני חש מן גאווה שדווקא הזמר הזה הוא שמייצג את ארצי. אבל, אני מעריץ את מייק גם בשל אישיותו הכובשת,הכריזמה,הקול היפה,והמראה שכל אחד היה רוצה:)

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifהיום הקשבתי לזמר עם קול מדהים

אפשר לאמר אחד הקולות הרומנטים והמלטפים ביותר ,זמר עם הצלחה בינלאומית כבר משנות ה60,היו לו תוכניות ארוח שבהם היה מארח גדולי אומנים בתחילת דרכם וגם מפורסמים שהיו בעצמם כוכבים בינלאומים .שמעתי שיר שלו שאני חושב שלאחר מכן תרגמו לצרפתית עם אני לא טועה .השיר קוראים לו feelings והזמר הוא אנדי וויליאמס .היה לו גוון מדהים של קול בין להיטו שיר הנושא מהסנדר וגם מהסרט סיפור אהבה .מייק שר את הגירסה הצרפתית לfeelings את השיר dilui .

qui saura

New member
הביצוע המקורי של השיר פילינגס

הוא של אנגלברט האמפרדינק ואנדי וויליאמס ביצע לזה גרסת כיסוי.:)

mikebrant78

New member
../images/Emo62.gifדודיק אל תכעס, אתה טועה!

המבצע המקורי של השיר FEELINGS הוא מוריס אלברט. יש לי את התקליט בבית. אנדי ויליאמס שר שירים אשר ניגונם דומה כמו LOVE STORY. לידיעתך! המשך יום טוב! אלעד:)

דניבויss

New member
אבל בלי קשר ,אנדי וויליאמס גם מבצע

feelings בצורה נהדרת .ואין ספק שזה קול אחד מהיפים ביותר מבין הזמרים בז'אנר הזה .

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifורק כקוריוז

לפני כמה חודשים ראיתי רעיון ב בי בי סי בטלוויזיה ,והראו את אנדי וויליאמס ביחד עם אן מרגרא שנראת יחסית ממש טוב לגילה המופלג -בטח מתוחה כהוגן ומתאמנת המון .הם סיפרו שהם חוזרים לעבוד יחד לאחר עשרות שנים ,בעבר כך הבנתי גם עבדו יחד .זה ממש מדהים ,האנשים האלה מתחזקים את עצמם בצורה שאנחנו יכולים רק לחלום עליה .טוב הם חיים בצורת חיים כאילו בפלנטה אחרת .והם עובדים ומופיעים עד שלא יכולים יותר לעמוד על הרגליים.

mikebrant78

New member
ערב טוב דניאל, מה שלומך?../images/Emo41.gif

איזה שיר של מייק ברנט אתה הכי אוהב? במה אתה עוסק? ודרך אגב מה זה האס אס משמאל לשמך??? המשך ערב נעים ושהייה נעימה כאן. א ל ע ד.

דניבויss

New member
טוב אז כך

ה-ss זה פשוט סתם ,כי היה צריך להוסיף משהו אחרי דניאל ,חח,בטח יש לזה קונוטציות לא סימפטיות ,אבל פשוט המערכת דרשה לשנות כי כבר יש דניאל ,אז סתם הוספתי . בקשר למה שאני עוסק ,אז הייתי שר מיקצועי ,וגם רצו שאכנס לאקדמיה בזמנו בגלל יכולות קוליות יוצאות דופן כטנור ,אבל הסיפור כבר ידוע .לא הרגשתי טוב קצת וראו שיש בעיה עם כיס המרה -אבנים ,רופא מטומטם עשה ליע ניתוח ופגע פגיעה קטלנית באחד משרירי הבטן המרכזים בדופן הבטן ,זה פגע ביכולות שלי לעבוד פיזית ופגע גם ביכולות שהיו מיוחדות כזמר עם יכולת של טנור .אני כרגע לצערי לא עושה הרבה ,קצת בקטן שר בארוע או חלטורה קטנה פה ושם ובמקביל מחפש כרגע לחזור למשהו ביום מבחינת עבודה ולגבי המוסיקה ניראה מה יהיה ,כי הקטע הרציני והמשמעותי די ניפגע .ואני בתביעה נגד הרופא והקופה .זה המצב הלא בדיוק מזהיר כרגע .

דניבויss

New member
האמת יש לי ע'וד

אני לא הכי מתלהב ממנו ,אולי אתה מכיר אותו ,אני אכתוב לך באישי

למעלה