שאלה...

etimot

New member
שאלה...

היי.. יש לי שאלה: אמרו לי שבזמן המחזור וכמה ימים לאחר מכן זה לא טוב לקיים יחסי מין..זה נכון? כמה ימים אחרי המחזור צריך לחכות ?

היי! מאיזו בחינה לא טוב?

בריאותית, הגיינית, חברתית, דתית? יש נשים רבות שמקיימות יחסי מין גם בזמן המחזור... אז לחכות מאיזו בחינה?

ביום שמפסיק המחזור

או יום אחריו, לפעמים יכול לקרות שאחרי יחסי מין יצרוב קצת באיזור. מישהי פעם המליצה בפורום ללכת להשתין אחרי היחסים ולנגב לכיוון אחורה (כמו שלימדו אותנו כשהיינו קטנות). לי זה עוזר.

מידע!

אחרי שהמחזור נפסק קחי שבוע שאז מקור הדם עדיין לא סגור וכל חדירה לא בריאה דבר זה מופיע בהלכה היהודית ומגובה בהמון מדעים שמודים שזה נכון כדאי לבדוק לעומק

אנטוני2

New member
סקס בזמן מחזור

ערב טוב יש כאלו שעושים סקס בזמן המחזור ולא קורה שם כלום, יש כאלו שנמנעים, יש כאלו שסולדים מכך, ועוד ועוד, אבל אולי לפני הכול , צריך להציב את השאלה, למה בעצם קיים האיסור לקיים יחסח מין בזמן המחזור??? אשמח לקבל תגובות ערב טוב

etimot

New member
../images/Emo4.gifתגובה..

כן אבל זה סותר את עצמו כאילו מצד אחד צריך לחכות בגלל המחזור מכל סיבות שהם ומצד שני אם משתמשים באמצעי מניעה אז למה צריך לחכות?

gambino

New member
אני אישית ...

אני אישית לא משתמש באמצעי מניעה ובזמן המחזור אנחנו מקיימים יחסי מין וכך אני גומר בתוך הנרתיק זה יותר כיף לי ולה . ..לדעתי זה הכי כיף ...כי היא לא לוקחת גלולות.וזה יותר בטוח מגלולות.

ilmb

New member
תשובה לך..

מבחינה רוחנית מחזור מסמל משו..[כמו כל דבר אחר].. אז ככה מחזור הוא מסמל מוות בגלל שכל הדם שיוצא ממך הוא היה אמור להיות הדם שייצב את התינוק.. אבל בגלל שלא נוצר תינוק אז הדם יוצא.. ועוד דוגמא: יש אנשים שמאמינים בכישופים..[ויש שלא..] אז ככה נשים היו לוקחות כוס מוזגות לגברים שהן רצו יין ומטפטפות כמה טיפות של הדם הזה..כי המחזור הוא קשור לכל אישה.. קיצר אחריי שהן היו מטפטפטות והגברים היו שותים את היין מייד הגברים רצו ת'נשים.. [שווה לנסות..
] בקשר לסיפור הראשון הוא נכון אבל הסיפור השני קראתי עליו.. ובקשר ללקיים יחסי מין בזמן מחזור זה די פסדר כל עוד זה לא הרבה זמן כי כך הדם לא יוצא טוב ואם נשאר שם דם הרבה זמן הוא יכול לגרום למחלות.. כי תפקידו של הדם הזה הוא לצאת..!!!

אנטוני2

New member
סקס בזמן מחזור? התשובה

היי נשים/בנות הסיבות לאיסור לקיום סקס בזמן מחזור אינן קשורות לסיבות בריאות כלל ועיקר. יש כאלו שמצב זה גורם להם דחיה ומאידך יש כאלו שמצב זה אינו מפריע להם ויש כאלו שמצב זה מביא אותם לריגוש גדול יותר, על כך נאמר , איש/אישה לפי טעמו והעדפותיו, וזה לא הנושא , האיסור הוא מטעמי דת/ הלכה שמאחרי האיסור הזה ( אני לא איש דתי, אבל למדתי זאת מתוך סקרנות) יש עומק מחשבתי ואולי אפילו פילוסופי, בתקופת המחזור מתקיים תהליך של מוות בגוף האישה, שהרי מה זה מחזור?? תהליך ביוץ שלא מומש , או במילים אחרות, האישה בתהליך הביוץ יכולה הייתה להביא חיים לעולם במידה והייתה מזדווגת והייתה מתקיימת קליטה וכו,,,, המחזור הוא פליטה של כול אותם המרכיבים הנדרשים בתהליך הביוץ שבנסיבות אחרות יכול היה להביא חיים ,ואפשרות זו לא התממשה, ולכן זהו הליך של מוות, כפי שציינתי יש בזה מחשבה מאוד עמוקה ,ולכן אגב, נהגו בתקופות קדומות שהנשים בתקופת המחזור שוהות מחוץ למשפחה במקומות מיוחדים שהוקצו לשם כך, ויש עוד כול מיני איסורים, אגב האתיופים באתיופיה כך נהגו עד תקופתינו אנו, חג שמח, אגב , אני מרשה לעצמי להכנס לפורום מדי פעם, מאוד אוהב לקרא את שאתן כותבות , מאוד אוהב כתיבה פשוטה וחלקה ללא כול עכבות,

למעלה