שאלה. מצטערת שאני ממש לא קשורה פה.. אבל, מישהו יודע מה הנושא של הועידה ה14 השנה?
J jast New member 15/10/05 #1 שאלה. מצטערת שאני ממש לא קשורה פה.. אבל, מישהו יודע מה הנושא של הועידה ה14 השנה?
S steelwater New member 15/10/05 #2 את הכי קשורה שאפשר! שום דבר פה כבר לא קשור בזמן האחרון... הנושא השנתי הוא יהדות שומרית יייי ומתישהו יהיהו יותר פרטים באתר, אולי כבר יש.
את הכי קשורה שאפשר! שום דבר פה כבר לא קשור בזמן האחרון... הנושא השנתי הוא יהדות שומרית יייי ומתישהו יהיהו יותר פרטים באתר, אולי כבר יש.
B Bray And Lex Ruls New member 15/10/05 #3 אבל הנ ושא השנתי לא חייב להיות קשור לועידה... נושא הועידה נבחר בנפרד בשלב מאוחר יותר של השנה במזכירות ארצית עי בחירות
אבל הנ ושא השנתי לא חייב להיות קשור לועידה... נושא הועידה נבחר בנפרד בשלב מאוחר יותר של השנה במזכירות ארצית עי בחירות
T TheBlackFairy New member 16/10/05 #5 בעיקרון נושא הועידה../images/Emo60.gif הוא כן קשור לנושא השנתי .
J jast New member 17/10/05 #11 לא... הייתי רוצה להמשיך לבוא האמת.. אבל זה קצת רחוק וההורים שלי קצת הרבה נגד זה... אז זה קשה להסתיר. למה?
לא... הייתי רוצה להמשיך לבוא האמת.. אבל זה קצת רחוק וההורים שלי קצת הרבה נגד זה... אז זה קשה להסתיר. למה?
ס ספידי האמיתי New member 17/10/05 #12 סתם אני פשוא בסניף ת"א ואני מניח שהיייתי קוצה לראות אותך בפעילויות של המחוז. ומה הבעיה של ההורים שלך עם זה
סתם אני פשוא בסניף ת"א ואני מניח שהיייתי קוצה לראות אותך בפעילויות של המחוז. ומה הבעיה של ההורים שלך עם זה
J jast New member 17/10/05 #13 ממ.. אני הייתי בסניף רחובות. ההורים שלי לא ממש אוהבים קומוניסטים או מה שקשור לזה..
ס ספידי האמיתי New member 17/10/05 #14 טוב חבל שייקו הקומונר שלך הוא חבר ממש טוב שלי אז יכול להיות שאני אבוא לבקר אצלכם מתישהו.