שאלה...

שאלה...

אם אתם יודעים איפה אפשר לעשות שיעורים קלאסים (בדרום או במרכז) פעמיים שלוש בשבוע נגיד..

leiny85

New member
יש הרבה מקומות...

בתל אביב יש כמה מקומות בהם את יכולה לקנות כרטיסיה ולבוא מתי שיוצא: סטודיו B ביכורי העתים מחולה יש עוד, אבל אלו העיקריים, לדעתי... יש על זה גם שרשור שלם בטאגליינס בהצלחה!

amitush26

New member
../images/Emo15.gifהתבלבלתי.. צודקת../images/Emo45.gif

אז לכו על סטודיו B

H80a

New member
שאלה בקשר לסטודיו B

אני רוצה ללכת לאיזה שני שיעורים בחופש סוכות... אבל חברה שלי התקשרה לשם ואמרו לה שצריך להיות מעל גיל 16 בשביל ללכת לשיעורים פתוחים... זה נכון? כאילו אני לא מבינה איך זה הולך שם עם השיעורים

maholnikit

New member
אמממ תראי.. נראה לי שבעיקרון את

יכולה להגיע...זה לא כזה נורא..אמנם רוב הסיכויים שתהיי שם הכי קטנה..אבל גם אני הייתי הולכת בגיל 16 לשיעורים...במיוחד אם זה לנסיון אז בכלל זה לא נורא. הם לא יגידו לך כלום אני מבטיחה.

H80a

New member
אז סתם פשוט להופיע שם?

ככה זה הולך שם? כי באתר שלהם אין יותר מדי מידע על זה וכשהתקשרנו אז אשה מגעילה אמרה שצריך להראות תעודת זהות או משהו ולא הבנו אותה בכלל! את יכולה בבקשה להסביר לי איך זה עובד?

leiny85

New member
אני אסביר... ../images/Emo27.gif

כעיקרון בפעם הראשונה אפשר להיכנס לשיעור נסיון בחינם. הדרך של הסטודיו לוודא שאת אכן נכנסת חינם רק פעם אחת - היא ע"י הצגת ת.ז, והם רושמים במחשב שלהם את המספר ת.ז שלך, כדי שלהבא לא תוכלי לעשות את זה. (ותאמיני לי, יש להם ארכיון של שנים... ראיתי מישהי שניסתה את זה) בגלל שאין לך עדיין ת.ז - אולי את יכולה פשוט להגיד להם את המספר או להביא צילום של ת.ז של אחד ההורים שם את רשומה? אופציה נוספת היא פשוט לוותר על עניין החינם, להיכנס להגיד "שלום, לא הייתה לי כרטיסייה עד עכשיו ואני רוצה לקנות" - תקחי כרטיסייה של 4 שעות (זה הכי מעט שיש, אבל קחי בחשבון שבגלל שקלאסי ומודרני נמשכים לרוב שעה וחצי). הם יעשו לך כרטיס זמני, ואח"כ ינפיקו לך כרטיס עם ברקוד שאיתו תגיעי מהרגע שתקבלי אותו. מחירון יש באתר שלהם. הבנות בקבלה בדרך כלל דווקא נחמדות מאוד. נראה לי שזהו, עוד שאלות
את מוזמנת... יום טוב!

leiny85

New member
תיקון... (קצת מאוחר לי... ../images/Emo122.gif)

תקחי כרטיסייה של 4 שעות (זה הכי מעט שיש, אבל קחי בחשבון שקלאסי ומודרני נמשכים לרוב שעה וחצי, ככה שזה לא באמת 4 שיעורים).

Black Star

New member
סטודיו B ללא ספק

מה שנקרא "נסי ותתמכרי"
יורם כרמי המדהים מלמד שם כמעט כל יום שיעורי קלאסי ברמות שונות ולעניות דעתי (ולא רק דעתי - איפה דנה כשצריכים אותה?! אה כן, בלונדון) הוא אחד המורים המעולים שיש לנו בארץ! מומלץ בחום. בנוסף אליו גם המורים האחרים בסטודיו ממש ממש טובים ואני בטוחה שתאהבי את המקום. תהני ובהצלחה!

pie and cactus

New member
בב"ש

תבדקי בסוף אוקטובר אם התחיל החוג לבלט קלאסי באונ'. יש שם מורה מדהימה בשם אמילי, היא לימדה שם ב-4 השנים האחרונות. את יכולה לבדוק אם היא ממשיכה.בקישור הזה יש את רשימת החוגים שם, זה יתעדכן עם תחילת הלימודים

למעלה