שאלה \אתן מאוננות בזמן מחזור? זה נשמע לי לא הכי בריא. להכניס את האצבע עם כל הדם שם. מה אתן אומרות ??
א אורלי88 New member 11/10/05 #1 שאלה \אתן מאוננות בזמן מחזור? זה נשמע לי לא הכי בריא. להכניס את האצבע עם כל הדם שם. מה אתן אומרות ??
א אפרסקית פיצפונת New member 11/10/05 #2 לא חובה.. את יכולה לשים טמפון ולשחק לעצמך בדגדגן... אין בזה שום דבר רע...
א אש באשה New member 12/10/05 #3 איזו שאלה../images/Emo3.gif ביום האחרון כשכבר ממש נחלש,אני מרגישה הכי מחורמנת שיש.זה היום שאני הכי נהנית לאונן יאאמי.
איזו שאלה../images/Emo3.gif ביום האחרון כשכבר ממש נחלש,אני מרגישה הכי מחורמנת שיש.זה היום שאני הכי נהנית לאונן יאאמי.
א ארטימיס New member 12/10/05 #4 ../images/Emo26.gif אני לא חושבת שזה לא בריא..אני אישית מקיימת יחסי מין בזמן מחזור.. תעשי מה שנוח לך! מקסימום לישטוף את הידיים אחר כך..לא יקרה כלום
../images/Emo26.gif אני לא חושבת שזה לא בריא..אני אישית מקיימת יחסי מין בזמן מחזור.. תעשי מה שנוח לך! מקסימום לישטוף את הידיים אחר כך..לא יקרה כלום
א אורלי88 New member 13/10/05 #5 הבנתי תודה ועוד משו שמסקרן אותי האם קרום הבתולין יכול להיקרע בזמן אוננתו? אני נוטה לשחק בעיקר עם הדגדגן. יש מצב שקרום הבותלין שלי יקרע?
הבנתי תודה ועוד משו שמסקרן אותי האם קרום הבתולין יכול להיקרע בזמן אוננתו? אני נוטה לשחק בעיקר עם הדגדגן. יש מצב שקרום הבותלין שלי יקרע?
ע עונג אישה New member 14/10/05 #6 עשי מה שטוב לך! מה זה משנה מה אחרות עושות? אם זה עושה לך טוב ולא מזיק לך ולאף אחד אחר, אז למה לא?