שאלה

limitedtoogirl

New member
שאלה

יש לי מלא פעמיים שיתוק שינה ויש לי 2 שאלות בנוגע לזה! 1.אתם יכולים לפרט לי קצת על השיתוק?העם הוא מזיק? 2.אך עוברים משיתוק שינה לחלום צלול?(חשוב לציין שיש לי שיתוק שינה אני לא רואה שום דבר מפחיחד או משונה רק לבן או שחור)

../images/Emo13.gifשיתוק שינה לפי מה שאני הבנתי זה

קורה כל לילה שאת יושנת.. בכדי שלא תוכל לעשות תנועות או לזוז באמצע חלום.. זה בדר"כ קורה שעושים ווילד ואז את נכנסת לחלום- אז כן זה אומר שאת בדרך לחלום.. כי הגוף דואג לשתק אותו... ואל תדאגי זה לא מזיק

9Interrupted

New member
...~.~

את בטוחה שזה שיתוק שינה? תפרטי יותר את התחושות.. כי שיתוק שינה זה מצב בין שינה לערנות- הרגשה שאת מקובעת למיטה, ערה, אבל משותקת.. אם את מסתכלת מסביב סביר להניח שתראי את החדר שישנת בו ואולי דברים נוספים- כי המודעות שלך לא לגמרי ערה.. פירוט על זה? ממ- ננסח את זה ככה- שיתוק שינה מורכב כביכול משני מרכיבים- גוף ישן ומודעות ערה. זה הולך ככה- כל לילה כשאת הולכת לישון הגוף משתק את עצמו כדי שלא תבצעי את מה שאת חולמת עליו, זה קורה אחרי שאת מאבדת מודעות ולכן את לא שמה לב לזה. במצב של שיתוק שינה המודעות שלך גבוהה ולכן את שמה לב כשהגוף שלך נרדם..ההזיות ושאר ירקות תלויות ברמת המודעות שלך... (אגב, מצב הפוך- חולי רוח..הגוף ער והמודעות ישנה) ממ מקווה שהסברתי בצורה ברורה..(תראי מתי ההודעה נשלחה ותביני למה הניסוח כ"כ גרוע) 2- איך עוברים משיתוק שינה לחצלול= זה דיי אינדיוידואלי, כל אחד מוצא את השיטה שלו בסופו של דבר.. אצלי- למדתי להפריד בין 2 גופים- הגוף הגשמי שלי, המוחשי.. והגוף ה"רוחני" שלי.. כשיש לי שיתוק אני מתרכזת בגוף הרוחני שלי, ופשוט מתחילה לתפעל אותו.. ועדיין לפעמים יוצא שקשה לי להבדיל, אבל מה שכן- כשאני "מתחברת" לגוף הרוחני שלי, בד"כ יש לי הרגשה של קלילות, הקלה, התרוממות נפש.. ובכלופן- פשוט מתחילה לחצלל:] -זה משהו שבא עם ניסיון וזמן.. כל אחד מוצא את השיטה שלו...

למעלה