שאלה.

One Echoe

New member
שאלה.

אני היחיד שחושב שהסולן של rush הוא אחד הסולנים הטובים בכל הזמנים? פאק! איזה זמר...איך הוא שר43!@!#@

epitaph

New member
גדי לי?

יהודי הבחור, כבוד. אבל בכללי יש לו קול שהוא נסבל בקושי, צריך קצת זמ להתרגל, בדרך כלל כשרוצים להשוות מישהו עם קול מזעזע, משווים אותו אליו. מה שכן, בהמשך השנים איכשהוא הקול שלו השתפר מעט (אולי הוא שיחרר העלה כמה מידה בתחתונים, לא יודע...), בכל מקרה, להקה ענקית. אגב, אם אתה רוצה, נסה להקשיב ל Pavlov's Dog פעם, להם באמת יש סולן מחייה מתים בגלל הקול הבלתי נסבל שלו. (האמת שהוא התאבד לפני מלא זמן אז זה קצת אירוני לומר את זה).

fire witch

New member
כבר אמרתי ואחזור על זה שנית

הסולן של פבלובס דוג קדח לעצמו במוח וזו הסיבה שהוא התאבד , יש לבן אדם קול זוועתי

One Echoe

New member
כן, גדי לי.

אתם בטח לא רציניים. הוא זמר פשוט אליל, אני כ"כ אוהב את הקול שלו ואת איך שהוא שר. ובכלל, אני אוהב זמרים ששרים כמוהו.

epitaph

New member
די ברור שזה גדי לי...

לראש אף פעם לא היה סולן אחר. בסוף לא האמנתי שהתכוונת אליו. בכול מקרה, הקול שלו זה באמת עניין של טעם וכמו שאמרתי, אפשר להתרגל, אבל אני בקטע של ראש בעיקר בגלל המוזיקה (המצויינת).

One Echoe

New member
איך זה אפשרי?

הקול הוא חלק בלתי נפרד מהמוזיקה שלהם. יש לו קול שאיאפשר להתעלם ממנו, לטוב ולרע.

epitaph

New member
לא אמרתי להתעלם...

פשוט להסתגל...אגב, יש להם קטעים אינסטרומנטלים תוך כדי השיר וגם שירים אינסטרומנטלים מלאים. ושוב, במהלך השנים הקול השתפר...

One Echoe

New member
אני רואה שהרוב פה

לא אוהבים אותו.. זה כ"כ מוזר..כי אני כ"כ כ"כ אוהב אותו... בכלל, אני הכי אוהב זמרים כמוהו, ששרים גבוה ועוצמתי, כמו בחורות...

One Echoe

New member
ע"ע

בון סקוט(ACDC), בריאן ג'ונסון(ACDC), רוברו פלאנט(Led Zeppelin), הסולן של דיפ פרפל, ויש עוד מלא...

epitaph

New member
אז באמת מומלץ לך...

לנסות את Pavlov's Dog, אולי אשכרה תאהב את הקול של הסולן שלהם.

Davidson

New member
ע"ע = ?

אני מבין את הכוונה, וכל זה, אבל לא את המילה המדויקת. אהיה מה-זה מאושר אם אשמע הסבר

fire witch

New member
אם אני לא טועה

ע"ע זה ראשי תיבות של "עיין ערך" ולרוב זה מופיע באנציקלופדיות ומילונים כהפנייה לנושאים קשורים לדוגמא - אם יש ערך "סולנים בעלי קול זוועתי שאף אחד לא מבין למה נתנו להם לעלות לבמה מהכיוון של המיקרופון" אז ישלחו אותך לערכים "גדי לי " "הסולן של פאבלוב'ס דוג"

fire witch

New member
יודע מה גדי לי עוד בסדר

יש שירים של ראש שאני יכולה לומר שהם סבבה , אבל באמת אם זה מה שעושה לך את זה תנסה את PAVLOV'S DOG לא חשבתי שאני אגיד את זה אי פעם אבל ההנאה שלך מהם מובטחת

One Echoe

New member
חחחחחח..

שמעתי אותם ממש טיפה, האמת הקול שלו לא כ"כ גרוע כמו שאתם אומרים, הבעיה בקול שלו זה הכבש שיוצא לו מהקול..

epitaph

New member
רק בשביל הרקורד...

לסולן שלהם קוראים דיוויד סרקאמפ...מעניין אם גם הוא יהודי...

Davidson

New member
../images/Emo31.gif צווחן מטריד.

אמנם פחות מאיאן גילאן, אבל גם.

למעלה