אהה נדיר?
M McBlack New member 7/10/05 #80 נו, כמוני ^^ גם את מודדת עם האולסטאר בשביל הס"מ הנוסף שמהווה אשליה מתוקה אך כה זמנית?
2 2LIRONOS7 New member 7/10/05 #86 אתן לא מבינות שלהיות נמוכה זה לא חיסרון?... כל גברי הפורום יסכימו איתי!
M McBlack New member 7/10/05 #88 נמממ, במקרה שלה זה לא משנה, אבל אצלי, לא מספיק השתעשעו במראה שלי, החליטו גם לא להותיר לי לעבור 1.57 וחצי ס"מ? סדיסטים צואתיים
נמממ, במקרה שלה זה לא משנה, אבל אצלי, לא מספיק השתעשעו במראה שלי, החליטו גם לא להותיר לי לעבור 1.57 וחצי ס"מ? סדיסטים צואתיים
ע עיני לילה New member 7/10/05 #95 ../images/Emo7.gif אני עדיין מתעוררת בסיוטים בלילה כשאני נזכרת באחות בית הספר שרשמה לי 1.56 למרות שאני 1.59 והיא לא הסכימה לשמוע אחרת! *מחבקת בובת פרווה*
../images/Emo7.gif אני עדיין מתעוררת בסיוטים בלילה כשאני נזכרת באחות בית הספר שרשמה לי 1.56 למרות שאני 1.59 והיא לא הסכימה לשמוע אחרת! *מחבקת בובת פרווה*
M McBlack New member 9/10/05 #99 אני היחידה שחטפה בחילה מהמשפט הזה? כשאתה כותב "בנות יפות" זה נקרא כמו מוקד רציני לאישום על פדופיליה
K Kfiriboy New member 5/10/05 #56 כי..... כי את מיוחדת ^_^ אבל את בטוחה שאת רוצה שאתן לך קצת יותר גובה?
S smady by New member 7/10/05 #83 אתה מוכן לקחת ממני קצת ולהעביר לה? כי בשמחה הייתי נותנת איזה דצימטר...
M McBlack New member 7/10/05 #78 כלבה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif כן, את, אל תשחקי אותה תמימה איך זה להיות 6 ס"מ יותר גבוהה ממני? בטח יותר קר שם למעלה. לא נופל עליך שלג מדי פעם? אני אסרוג לך סוודר לחנוכה
כלבה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif כן, את, אל תשחקי אותה תמימה איך זה להיות 6 ס"מ יותר גבוהה ממני? בטח יותר קר שם למעלה. לא נופל עליך שלג מדי פעם? אני אסרוג לך סוודר לחנוכה