שאלה

Unbreakable

New member
שאלה

אני מאמין שחלק מכם האקרים וכל הסיפור אבל אין לי מושג איך להתחיל מאיפה ללמוד דברים כאלה כאילו קל לכם להגיד שאנשים לא יכולים לבקש מכם עזרה כי הן צריכים להתחיל ולעבוד כמוכם אבל אין לי מאיפה להתחיל ללמוד ואז אני לא יכול בכלל להגיע לאיזשהי רמה מישהו מוכן לתת לי איזה עצה לא ללמד אותי אלה מאיפה אפשר ללמוד את הדברים האלה ?

Raper

New member
תתחיל ללמוד vb זה חשוב

לפחות לפי מה שהבנתי...

עוזי 2

New member
אולי קובול? ../images/Emo13.gif

אבל (ועכשיו ברצינות) אין ספק שהשפה שהכי חשוב לדעת, זה אנגלית. בלי זה אי אפשר כמעט לזוז. אח"כ, מה שמעניין. באמת. רשתות? יוניקס? פרוטוקולי אינטרנט? סקריפטים? מוסיקה? ציור? הכל טוב.

y0Av

New member
ככה

תלמד שפת תיכנות אבל לא כמו ויבי תלמד סי פלוס פלוס תנסה ללמוד ניתוח מערכות (זה מקצוע) הדבר הראשון שצריך להתחיל זה בסי פלוספלוס אני אישית בונה בזה את האספלויטים שאני משתמש למרות שיש בשביל שרתים רבים כאלה כבר כתובים נסה להכנס לקבוצות שהתנאים יותר קלים וכנס לחדרים ורק תסתכל על מה הם מדברים שאל שאלות בכל מקרה תבין שזה לא משהו שלומדים מספר קודם כל צריך לדעת איך דברים פועלים ואחר כך רק לנסות להעמיק בהם בהצלחה

Unbreakable

New member
תודה

ד"א סי פלוס פלוס מצאתי באינטרנט אתר שמלמד אותך באנגלית כדי לנסות ?למה הקורס סי פלוס פלוס הכי קרוב לבית שלי זה משהו כמו חצי שעה נסיעה :\

S-G-T

New member
lol!!!

ואנ ילא מתכוון ב כוונה של ה lol - laught - אני מתכוון ל lol - lot´s of lamerz !!!! -אל תתחיל מ סי פלוס פלוס - אנ יחוזר אל תתחיל מזה !!! זה קשה אם לא תכנתת בעבר - תתחיל ב פסקל או אנ יממליץ python / perl אגב - קראקינג אפשר ללמוד בבית ספר !!!! (אנחנו לומדים אססמבלר סי ניתוח מערכות ארגון קבצים וכו :) - ויש לי חבר שמשתמש בידע למטרות נורמליות :) מה הקטע אם הקומפילציה של האקספלויטים ?!?! - הוא ךא צריך ללמוד סי ++ בשביל זה !!!!

Unbreakable

New member
זה לא שאני מתחיל מאפס

אני יודע סי ופסקל וקצת ויז´ואל בייסיק

Choopie

New member
עזוב זה לא זה מה שאתה יודע

תשאל מישהו שאלה אחת תשאל עוד מישהו עוד שאלה ותתחיל להתקדם לאט לאט

S-G-T

New member
זה מתחיל קצת להמעס ...

מקורסים אתה כן יכול ללמוד מלא ... השאלה היא האם אתה הולך לקורס בגלל שלא בא לך ללמוד לבד - או האם זה בגלל שאתה רוצה להתמחות במשהו ואתה פשוט רוצה עזרה מיקצועית יותר ...ועל תעשה כמו שאומר choopa choopz אל תשעל שאלה ועוד שאלה ועוד שאלה - זה לא התשובה שאתה מקבל - זו הדרך שאתה עובר כדי לקבל את התשובה - אבל רועים שה choopa choopz לא בדיוק "יודע אל מה הוא מדבר" :)

Choopie

New member
וואי וואי וואי

איזה אפסים יש פה אני לא מאמין פשוט טוב זה הפורום של תפוז אז אני לא מתפלא ומצדי תחסמו אותי אני פשוט אומר את האמת אף אחד פה לא שום האקר ואף אחד פה לא מבין כלום מהחיים שלו לילדון אפילו אין חוש לדעת איך כותבים את המילה "רואה" אתה בגן יא אפס קטן ? צ´ופה צ´ופז ? זה הירידות שלכם שם ? מה מה אתה מנסה ללמוד משהו על מחשבים אפסים כמו בחיים לא ילמדו משהו אתה רוצה להיות האקר ? לא יא אפס בחיים לא תהיה האקר והקורסים האלה זה בשביל שמוקים שלא יודעים אפילו ללחוץ על המקש שמדליק את המחשב סתם שואבים כסף מאפסים שחושבים שילמדו משהו וכשמלמדים אותם איך מדליקים מחשב הם חושבים שהם האקרים

Unbreakable

New member
choopie אחי

דרך אגב תודה על העזרה מה שאני רוצה זה שאם אני ירצה לבנות משהו בסי פלוס פלוס אני אוכל לעשות את זה בקלות בגלל זה אני שואל אני יודע שקורסים זה בדרך כלל טוב אבל אין קורסים קרוב אז אני שואל אם יש איזה מקום שאפשר ללמוד בו מהאינטרנט אולי איזה אתר ישראלי ? משהו תודה שאתה מנסה לעזור לי :)

Choopie

New member
מאתרים ישראלים לא תלמד

תחפש אתרים באנגלית ותדבר עם אנשים תשאל שאלות ספציפיות למה שאתה רוצה לדעת

S-G-T

New member
אה , כמה חבל - עוד אחד הלך לתמיון:(

now look what u´ve done ! השחתת מוח "צעיר" שיכל ללכת רחוק (אולי ) - אגב יא נקרופיל אחד - אני צוחק אם הכינויים שנתתי לך - אז על תעלב לי פה - בסדר ?! - עכשיו בקשר לרמה של האנשים פה ולזה שאין פה שום האקר - חמוד, מאיזה כוכב נפלת ? אם תסתכל אל ההגדרות של האקר ותנסה להתאים אנשים מפה לתיאור אני רואה כ 4-5 האקרים פה - אנשים שילכו רחוק - שהם בהתחלה מיתעסקים אם ניהול רשתות וחארא כזה - ועז עוברים לרשתות יותר גדולות ואם תמיכה למערכות שונות וכו ... ולומדים דברים יותר למטרה - וכו - כך ש אני רואה פה אנשים מרמות שונות - אז נכון - לא קולנו האקרים דגולים כמוך - שאתה הרי הסופר אליתה יובר האקר שעבר מנטבאס לסאבסבן תוך יום ויודע הכל עודות האקספלויטים הכיימים ... אבל מה הלאה ? לך אין לאן להתקדם - אתה תקוע בשטויות שלך ! - תתבגר ! - אגב - יש לי דיסלקציה דיסגרפיה וכו ...ואני לא נולדתי בארץ - אז זה למה אנ יכותב כמו שאתה ניראה ....לקורסים יש מה להציא ! - לא הרבה - אבל הכי טוב להתחיל לדעתי - זה מקורב פשוט כמו טכנאי מחשבים - שאם לחפש טוב אפשר למצוא אתת זה לא בהרבה כסף ....לא שזה שווה הרבה - אבל זו התחלה !!!! - לא צריך לתפס אל הרים ישר ...

Choopie

New member
מה הקשר איפה נולדת?

הנקודה היא שאין לך חושים לכתיבה וזהו מישהו שלא יודע לכתוב צריך להיות ממש דפוק

S-G-T

New member
חחחח

ואו ! "מישהו שלא יודע לכתוב צריך להיות ממש דפוק " חחחחחח איזה אפס - מה ניגמר לך מה להגיד אז עכשיו אתה אל "פלוט שטויות רנדומלית" mode ? אנ יבטוח שלקחת את המשפט הזה מספר פסיכולוגיה של מיקצוענים בכירים נכון ? חחח טוב שאתה לא חושב את עצמך יותר מדי :) --> אפס !!! :)

למעלה