שאלה...

זה לא דארק....

זה פול-און משולב בכל מיני דברים, אין לי איך להגדיר אותם בדיוק.... יש להם כמה דברים אפלים, אבל הם לא עושים רק דארק...

psytherapy

New member
אחי בוא אני ינסה לעזור

דארק זה אטמוספרה במילה יותר קלה אווירה או תחושה שהצלילים נותנים יש לך דיאלוגים מסרטי איפה או אקשן עם צעקות שמרגישים בקול פחד או כעס או כעב אחרי זה יש לך אפקטים למיניהם כמו חלון חורק או דלת צעדים של מישהוא מיתקרב עם קצת הד והמלודי עם יש כי בימינו המלודי במוזיקת לילה קצת נעלמה זנ צלילים כבדים מתכתיאים קודרים או הזויים שמכניסים אותך לתוך סרט איפה או פרנויה שמפוצצת אותך עם הצלילים יש לך כמה סוגים של דארק גם דברים איטים או מהירים אבל הרוב מונוטוני אפשר לומר הרבה חריטות ושריטות שמצוצצים אותך מכל הצדדים אני יתן כמה דוגמאות וכל אחד מוזמן לתקן אותי או להוסיף Artifakt Bug_Funk - Darkstar bon - underground resistance Damage_-_God_Help_Us Dark Soho - Sunspots Xenomorph S.U.N. PROJECT - Paranormal shift - red line מה שנתתי לך פה זה מיגוון של דארק אבל שונה אחד מהשני חלק פסי חלק פרוג וחלק פול און אני יכול לתת גם טק טראנס אבל עזוב אותך שטויות תתחיל פה תקשיב ואתה לבד תיראה שיש הבדלים בין המיקצבים לאפקטים ובניית המלודי

psytherapy

New member
מוצצים שןןה מפוצצים

רק שאנשים יבינו המיקלדת שלי לא בעיברית אני כותב על עיוור

למעלה