שאלה

כּוּסון

New member
שאלה

האם זה, כלומר ההוא, שטוען שכשהוא היה ראש ממשלה הכל היה פשוט ** נ פ ל א ** , כן ההוא, אתם יודעים, מהליכוד, נו... האם הוא מגלומן?

מה אתם עושים פה?

מילא חדשים, מילא נעליים, מילא פותחים פתילים בלי רשות, מילא פותחים פתיל בנושא פוליטיקה, אבל לא לעבור אצל קפת לקבלת פק"ל וחוקן? על זה אי אפשר לעבור לסדר היום.

והיא ש

New member
חמור (עם) ארוך

קראתי שאתה רוצה לדעת מה אתה יותר נהדר או מושלם ואני רוצה לדעת מה אתה יותר אפור או ארוך. תמורת תשובה מנומקת אני מוכנה גם לקבל חוקן אבל רק ממך כי לא יודעת מי זאת בכלל קפת.

כּוּסון

New member
וואי, אתה באמת חמור

וזה חמור מאוד. לא חדש ולא נעליים. רשות זה לא פחות פוליטי במיוחד אם אתה יודע לאיזה רשות אני מתכוון. כן, זאת ששם עדיין רוכבים על שכמותך. ובאשר לחוקן, אני עושה לבד. אומרים שזה בריא. ולזאת שכתבה לך שהיא רוצה... אז למה אתה מחכה? יאללה קרע את השרמוטה אבל תיזהר. היום כבר אי אפשר לדעת איפה זה ייגמר. אני מקווה שיש לך אשה נאמנה שתתמוך בך נו מטר וואט!

קפת אשמה

כרגיל. היא מסתובבת בכל מיני מקומות בלי לבדוק איפה היא שמה את הרגל, ואחרי שהיא דורכת בחרא היא מביאה אותו לפורום ואני צריך לנקות אותו מהשטיח. לא אמרת שאת מתקינה פילטר איי קיו בכניסה לפורום? ואל תשכחי לעשות גם דלת קטנה כזאתי, של חתולים, כדי שלריסה תוכל להכנס גם כן.

Ricca

New member
אז מה..

אמשך עדיין בבית חולים? תהייה חזק, והחלמה מהירה לאמא. אגב, יש לי את האי קיו הכי גבוה פה.. זה בסדר. תמשיך לחשוב שאני עוד איזה בלונדינית. חבל לי לנפץ אץ הנפש הרגישה שלך עם המציאות הכואבת.

קפת

New member
קפתקפתקפתקפתקפתקפתקפת

כל היום וכל הלילה אתם ממלמלים את שמי, כמו חבורת אדיפלים תלותיים, ואז בהבזקי חרטה ובושה, מביאים איזה ניאוץ והכפשה, סינקופטי. יענו, מנתצים את מושא החיקוי שלכם, כאילו שזה יעזור לכם לפתח בלוטת אישיות. זה לא. בלעדי אתם כלום. אפס. זירו. נאדה. נישט. גורנישט. ניינטה. לעניות דעתי, אתם צריכים להודות לי מדי יום, אחת לשעה, בתפילות ותשורות, במנחות ותנוחות כריעה מגוונות, על שאני בכלל קיימת וכמובן על זה שפתחתי לכם פורום מאתגר כל כך שבו אתם יכולים להסתופף, במקום ללכת הביתה לאשתכם המעצבנת. לא את, לריסה, את אשתך המעצבנת של עצמך. עיסקת חבילה, 1 + 1.

קראתם לי.

אז באתי. כי כזה אני. ממושמע. מאז הביקור בדאנג'ן, אני פוחד שלא להיות ממושמע.. כי יש להם דברים ממש גדולים שנכנסים למקומות ממש קטנים. זה כמו פה, רק נקי יותר. וגם אין שם חמורים.

למעלה