שאלה מאיפה אני מוצא תוכנות של מציאת מס´ איי פי?
מ מיצו New member 30/8/01 #2 מציאת IP של מי? שלך? שלי? של מישהו באיצ"ק? אתה לא צריך תוכנה, אתה צריך להכיר את הפקודות של מערכת ההפעלה שלך. תן פרטים ואנסה לעזור.
מציאת IP של מי? שלך? שלי? של מישהו באיצ"ק? אתה לא צריך תוכנה, אתה צריך להכיר את הפקודות של מערכת ההפעלה שלך. תן פרטים ואנסה לעזור.
S shai_shai_shai New member 30/8/01 #3 תשובה תראה אני מכיר תוכנה שמוצאת את האי פי של אנשים שבאי סי קיו שלך קוראים לה icq special y2k special edition היא התוכהנה הכי טובה לפי דעתי לזה ולא sniffer
תשובה תראה אני מכיר תוכנה שמוצאת את האי פי של אנשים שבאי סי קיו שלך קוראים לה icq special y2k special edition היא התוכהנה הכי טובה לפי דעתי לזה ולא sniffer
ע עוזי 2 New member 2/9/01 #6 היא אמורה להיות מותקנת כחלק מההתקנה היא אמורה להיות מותקנת לך כחלק מההתקנה הסטנדרטית של מערכת ההפעלה חלונות. הרץ אותה מתוך start/run (בעברית נדצה לי שזה נקרא "התחל/הרץ")
היא אמורה להיות מותקנת כחלק מההתקנה היא אמורה להיות מותקנת לך כחלק מההתקנה הסטנדרטית של מערכת ההפעלה חלונות. הרץ אותה מתוך start/run (בעברית נדצה לי שזה נקרא "התחל/הרץ")