שאלה

deadman10

New member
שאלה

בעקבות קריאת התרד הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=794&msgid=52955648 החלטתי שאין סיכוי שאעבור לדירה עם שותפים! אבל כמה בדיוק עולה דירה שכורה, בת"א, כשאין שותפים?! סתם שאלה כללית, דירה שמתאים ליחיד... אני התחלתי לעבוד שלשום ובחודש ארוויח כ-4080 ש"ח (ואולי עוד כ-400 ש"ח ממשמרות רצופות שאוכל לעשות). אני לא שואל מה העלות להשכיר דירה ולהיות עצמאי מההורים! את זה כבר שאלתי ועניתם לי
. אני רק שואל כמה בממוצע תעלה לי דירה בת"א שאותה אשכיר לבד?
ניסיתי לעשות סקר בשוק בעצמי, אבל לא מצאתי דירות שמתאימות ליחיד בת"א באתרים השונים, רק עם שותפים! הפרש המחיר הוא ממש גדול?

לא כל השותפים הם כאלו...

אם אני אחרי מה שעברתי מוכנה עדיין לגור עם שותפים, כל אחד יכול. צריך לדעת לבחור אותם בקפדנות ולשים
לפרטים הקטנים, ובמקרה כמו שאותה חברה הביאה, רצוי לא לעבור לגור עם חבר שלא מכירים אותו מספיק בשביל לדעת מה ההפרעות האישיות שלו (כשבמקרה הזה היו כמה רציניות לפי התיאור שלה), אבל הוא מרגיש מספיק נוח בשביל לא להתבייש ולהפגין את ההפרעות שלו. אז אם אתה כל כך חושש, אולי תחפש דירה עם שותף אחד ותדאג לשוחח איתו הרבה לפני המעבר, או שתפרסם מודעה לחיפוש שותף בהומלס ובמד"ס ותפרט מה אתה מחפש, יש הרבה צעירים שעושים את זה, ולפני שבכלל מתחילים לחפש דירה נפגשים ומכירים אחד את השני ככל האפשר. בהצלחה!

deadman10

New member
תודה

אבל אני סך הכל ביקשתי שתגידו לי מה מחיר דירה להשכרה לבד! את צודקת במה שאת אומרת, אבל בכל זאת ארצה לדעת את המחיר
.

לקשמי

New member
אני גרה בדירת חדר

במרכז תל אביב שהיא ממש זולה (280 דולר) ויש עוד מציאות כאלה, אם מחפשים אז מוצאים
והמשכורת שאתה הולך להרוויח היא יפה מאוד ובהחלט תוכל להסתדר עם זה ולגור לבד. להגיד ממוצע אני לא יודעת, אבל בין הדירות שעולות 400 דולר ומעלה, אפשר למצוא גם מציאות כאלה שהן כאמור גם במרכז תל אביב גם לא יקרות.

deadman10

New member
1300 שקל זה באמת זול ../images/Emo12.gif

זה המחיר שחשבתי לדירה עם שותפים בת"א! דרך אגב, איך מצאת? פעם ראשונה שאני הולך לחפש דירה ואני לא יודע איך.. זה יהיה מינימום רק בעוד חודש או יותר, עד שתיכנס משכורת אחת, אבל בכל זאת טוב לדעת מעכשיו.

לקשמי

New member
פותחים עיתון

או נכנסים לאתר "הומלס", מחפשים ומוצאים
אני מצאתי את הדירה הזאת דרך מודעה בעיתון. אגב: זאת השכרה מתיווך, כך שכאשר שכרתי את הדירה הייתי צריכה לשלם גם דמי תיווך. אבל עדיין זה משתלם, במיוחד אם גרים בדירה יותר משנה.

well

בעקרון מ300 דולר עד 500 תלוי כמה אתה מוכן להתכווץ ובאיזה איזור ובהומלס פשוט ענס לאופצית השכרה ולא אופציות שותפים

deadman10

New member
מעל ל300 זה כבר יותר מדי בשבילי ../images/Emo4.gif

בת"א או בעיר סמוכה (בשכונה נורמלית!) זה דבר נדיר למצוא דירה טובה במחיר כזה? עד 300$ הכוונה.

ודאי שיש

הגולדי עוד מעט ייכנס להשוויץ בדירה הקודמת שלו, שהיתה חביבה ביותר, קרובה להכל ועלתה 250$ לחודש. אם מחפשים - מוצאים.

למעלה