שאלה??? יש מצב מעלים את כל העונות של חברים ,סיינפלד ,מלך השכונה, זה מתאים לוי או די מאד
ג גברי 22 New member 22/9/05 #1 שאלה??? יש מצב מעלים את כל העונות של חברים ,סיינפלד ,מלך השכונה, זה מתאים לוי או די מאד
ש שבי הגדול1 New member 22/9/05 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הלוואי............
S Secret17 New member 23/9/05 #5 זה מאוד בעייתי מבחינת זכויות להעלות סדרות שהן לא ישראליות, בייחוד לא סדרות כמו "חברים" ו"סיינפלד".
ג גברי 22 New member 24/9/05 #6 למה בייחוד לא חברים וסיינפלד אתה יודע איזה סדרות גדולות אלה אני שם איתך כסף יהיה לזה הרבה ביקוש יותר מכל דבר ששמו עד עכשיו בוי או די
למה בייחוד לא חברים וסיינפלד אתה יודע איזה סדרות גדולות אלה אני שם איתך כסף יהיה לזה הרבה ביקוש יותר מכל דבר ששמו עד עכשיו בוי או די
ג גברי 22 New member 24/9/05 #8 להיות אופטימיים../images/Emo35.gif אתה יכול להעריך באחוזים את הסיכוי שהיא תעלה אני כבר לא יכול לחכות לעשות מרטון של סיינפלד
להיות אופטימיים../images/Emo35.gif אתה יכול להעריך באחוזים את הסיכוי שהיא תעלה אני כבר לא יכול לחכות לעשות מרטון של סיינפלד