שאלה!!

lolo9

New member
שאלה!!

נכון בפרסומת של "יורדים בגדול" , יש שיר של סלין דיון ברקע...מישהו יודע מה השם??

shawn 1

New member
נצל"ש!

(בבקשה תסלחו לי על כול הנצלושים!!) סדקתי (שוב) את הפרק שלי שבהורדה, ואפשר לראות את האחוזים (אתם יודעים, בקאזא) ממה שיירד, אז אתה יכול לראות את הפרק עד מתי שהוא לא יירד עוד. בקיצר, הסתכלתי, וזה התחיל ישירות בשיר הפתיחה...אמור להיות לפניי זה משו חשוב?? משו חדש? או רק "מה היה בעונה שעברה"?? כי אם זה באמת "מה היה בעונה שעברה" אז זה לא כ"כ חשוב לי, אבל אם זה משו חדש ושנחוץ לדעת אז תגידו לי בבקשה...ובבקשה אל תתנו לי ספוילרים! (אני רואה בDVD תעונה ה1, אני כרגע סיימתי את פרק 13, לוק עשה תאונה! אייי... לא לגלות לי כלום בבקשה!! אפילו שבשבילכם זה לא נקרא ספוילר, לי זה כן! תודה מראש!!

JTיXל

New member
יו דייייי להיות כזה לחוץ!!

אז תראה מה היה פרק שעבר......אתה יודע אתה יכול להעביר קדימה ואחורה....זה לא כזה קריטי!!

shawn 1

New member
קריטי בשבילי...או קיי...ובבקשה

(בלי להעליב!) תן למישו אחר לענות...תבין, לי (דגש על הלי) זה חשוב..תנסה להבין....

shawn 1

New member
לאלאלא! אל תבין אותי לא נכון...פשוט

רציתי שמישו יענה לי..ולא סתם ידבר איתי...מבין.. בקיצר, אולי אתה תענה לי. אמ, הורדתי לגמריי תפרק, והסתכלתי לרגע אם הכול בסדר איתו, אם הכול בסדר, ובסוף הראו (רגע לפניי הכתוביות) את דן בבית חולים על מיטה בקלוז אפ על פניו. זה הפרק הנכון , זה הפרק הראשון לעונה 2??? ורק הפעם תגיד כן או לא ילא יותר, כי לי אישית זה ספוילר...

JTיXל

New member
לא יודע .....לא זוכר

אני בניגוד אליך לא סובב את כל חיי סביב תוכניות טלויזיה

shawn 1

New member
זה לא קשור, אני פשוט

דואג שהורדתי תפרק הנכון. שלא סתם יומיים השארתי תמחשב שלי דלוק! אתה יודע כמה כסף זה.....

shawn 1

New member
אבל אני רוצה לדעת אם הורדתי

תפרק הנכון! כי אני מוריד דרך הקאזא, ובטח אתם יודעים שהוא לא הכי נכון...

kalay

New member
כנס...

ל- www.tv.com יש שם לכל סדרה מספרי פרקים עם התקציר למרות שיכולים להופיע שם ספוילרים. תחפש את הסידרה שאתה צריך תלך לפרק שאתה מוריד ותקרא אם זה מה שאתה מוריד. לא כל כך קשה.

shawn 1

New member
את זה אני כבר יכול לעשות

אבל על מה שאני מדבר כנראה לא הבנת. ראיתי אזיה 2 קטעים קטנים נורא בשביל לא להרוס לי את איפה שאני נמצא כרגע, ואמרתי מה ראיתי בהודעה קודמת שלי כבר (היילי וניית'ן במיטה כזאתי לבנה, ושנייה ולפניי שהיו את הכתוביות בסוף הראו את דן במיטה בבית חולים) אז למה שאלתי את זה? שמי ששיודע או למי שיש תפרק הזה יוכל להגיד לי רק ב"כן" או ב"לא". עכשיו, מישו יודע, ONCE AND FOR ALL? אני רק רוצה להיות בטוח חברה, ואני רק צריך שתגידו לי כן או לא ...תודה!

shawn 1

New member
תודה! ../images/Emo13.gif תודה תודה תודה!!

וסופפאן, לא ידעתי שאתה רואה "מגרש ביתי"....

shawn 1

New member
היא לא "אופרת סבון" אופרת סבון

אלא היא פחות דרמה דרמה דרמה כמו שיש באופרות סבון.... הOC יותר מזכירה אבל זה לא שאמרתי שזה רע לראות אופרת סבון...

TheCharm

New member
מגרש ביתי היא סדרת דרמה.

"The O.C" היא למשל סבוניה, עוד לא אופרת סבון.

למעלה