שאלה

RobinhooDw

New member
שאלה

קורה לכם שאתם פשוט מגיעים למצב מסויים שאתם פשוט מיואשים? כאילו הדיבור פשוט הפך לקושי שאני פשוט לא יודע אם אני רוצה לחיות איתו יותר. הרגשה כזאת שאני פשוט רוצה ללכת לישון ולשכוח מהכל, שהכאב הזה בלב פשוט יעלם, לא משנה כמה אני מנסה לשכוח ולחיות את החיים זה פשוט בלתי אפשרי. אולי מה שהכי קשה זה הבדידות, אני לא מבין איך אפשר לחיות את החיים בלי אף אחד, ואני מפחד שזה מה שצופן לי העתיד.

shuky63

New member
לי יש לפעמים ימים,שאני נדרש לדבר

בהם הרבה ודוקא זה לא הולך באותו יום ואני מרגיש שאני רוצה לשבור את הכלים לקום וללכת.אבל אני לא יכול להרשות לעצמי אז אני ממשיך. אולי כי אני יודע שלא כל יום זה כך והבנתי כבר שאי אפשר להמנע מימים כאלה. מה שכן באמת שלא צריך להיות בודדים בגלל הגמגום.רוב המגמגמים הם לא אנשים בודדים ואין סיבה שאתה תהיה. אבל למה אתה מתכוון בבדידות?חברים,בת זוג,משפחה?

דור6

New member
בדידות

תשמעו יש לי הרבה חברים וידידות וזה סבבה אבל אני מרגיש לפעמים גם בודד כי לכל החברים יש כבר חברות ולי לא הייתה אפילו אחת לפני שבועיים הייתה לי יומולדת 21 מהולה בשמחה עם עצב ....פתאום קלטתי אני לא ילד אנ יכבר גבר עוד 4 וחצי חודשים אני משתחרר ...אנ יעדיין מגמגם לפעמים יותר לפעמים פחות אני משתדל כמה שיותר לשפר את השטף אבל אני כבר בהכרה לאחר 5 שנים מהטיפול של ברברה שאני אשאר מגמגם לשארית חיי כן קשה לי לי עם זה אבל עשיתי מעל ומעבר יש לי גם יום עסל שבו אני זורם בדיבור בכיף והבטחון בשמיים ויש ימים של בסל שבהם אנ ימגמגם יותר אבל אני מתמקד עכשיו יותר בבטחון בלטלפן למקומות זרים לראיונות עבודה ותתפלאו אני לא נתקע הרבה בכלל אלא פה ושם יענו שמים לב שאנ ימגמגם אבל תמיד אומרים לי גם אנשים זרים שמתי לב שאתה קצת מגמגם זה כבר לא התקיעות של שנים של פעם.בכל אופן אני אהיה מאושר כשאני אהיה שלם עם עצמי וכשתהיה לי חברה מישהי לשבת לדבר איתה על החיים ומישהי לאהוב ...כמה מתסכל זה לראות כמה שמות עליך עין ואתה לא פונה אליהן בגלל הגימגום .לא יודע אם זה הגימגום או סתם כי כמו כל בחור אני מתבייש להתחיל עם בנות.יכולתי להיות עם סתם בחורות אבל למה שאנ יאתפשר על אחת שלא תהיה לי משיכה אליה רק כי אני מגמגם?.נקווה לימים יפים יותר .דורון.

a9981

New member
הערה

אם הן "שמות עליך עין", למה הן לא ניגשות אליך?

דור6

New member
מאותה סיבה שחברים שלי לא ניגשים

לבחורות באוטובוס ברכבת ובעוד מקומות ציבוריים דרך אגב מישהי כן "ניגשה" אלי כשהייתי בהפניה לבית חולים בעצם שניים כל אחת בהפניה אחרת אבל למה לי להיתפשר על אחת שלא מוצאת חן בעיני כי אני מגמגם???חוץ מזה זה ידוע שבנות לפחות רובן מצפות שיגשו אליהןבטח ובטח שמול 100 אנשים ברכבת או באוטובוס.

a9981

New member
הממ..

לא הבנתי את הסיבה שחברים שלך לא ניגשים, ולא הבנתי את הסיבה שהן לא ניגשות אליך. (כי מדובר במקום ציבורי?) בכל מקרה אם הן לא ניגשות אליך, למה שאתה תיגש אליהן? שיצפו עד מחר, גם להן מותר לעשות צעד. אתה צודק, אתה לא צריך להתפשר.

דור6

New member
לא יודע אני לא יכול לחיות בגישה של

היא לא ניגשת אלי אז אני לא אליה כי אז אני אפספס מישהי קצת ביישנית שנראית טוב והיא אחלה של אדם שלא יזיז לה הגימגום.אני חושש להתחיל כי אני מפחד מה "לא" מגימגום ומבוכה ולא יודע כימד להתגבר על הבעיה

lor2

New member
דווקא הרכבת היא יופי של מקום

מהבחינה הזאת... בתקופת הצבא נסעתי הרבה ברכבת, והמון פעמים מצאתי את עצמי שקועה בשיחה. סתם דוגמה: ערב, שניכם בדרך הביתה, אתה מתיישב מולה, היא לא ישנה/מדברת בסלולרי/קוראת/עסוקה באופן כלשהו. כשהרכבת חצי ריקה ואתה יושב מולה יש אפילו הרגשת פרטיות. מה יותר טבעי וצפוי משיחה קלילה...? בייחוד אם היא חיילת ואתה מזהה את התג ומכיר מישהו מהבסיס שלה, אם היא שומעת דיסק של מישהו שאתה אוהב, אם היא קוראת ספר שקראת... אז כבר יש על מה לדבר. גם בתור לרופא זה דומה, יש זמן לשרוף - השיחה מתבקשת. ובעצם בכל מקום אפשר לפגוש אנשים. אם השיחה לא תזרום או שהיא לא תהיה מעוניינת זה לא סוף העולם, בסה"כ לא תראה יותר בנאדם שעד לפני זמן קצר אפילו לא הכרת. על המבוכה מתגברים מהר ובייחוד כשנחמד לך, והגמגום... תשמע, אנחנו לא מדברים שוטף, אבל גם לא אילמים. אני חושבת שאם יש לכם על מה לדבר ומעניין לכם ביחד, הגמגום לא אמור להפריע. יש לך חברים וידידות, אם להם זה לא מפריע ליהנות להיות איתך, אז מה ההבדל...? אתה בוחר את האנשים סביבך לפי מידת הרהיטות שלהם...? לי זה נראה כל כך שולי... ומה פתאום "להתפשר" כי אנחנו מגמגמים? אני מינימום סוסה ערבית אני. איזה להתפשר.

דור6

New member
תכלס את צודקת ואני יודע

הכל הבעיה היא להכניס למוח העקום שלך את העובדה שזה לא משנה לאנשים כי עד שלא תהיה לי ממש חברה נראה לי שאני לא אתגבר על החשש הזה יענו אף פעם לא רגיש שווה ומתאים לבחורה שממש מוצאת חן בעיני

אחי מה קורה?

אולי אתה מחפש את הבחורות שמראש יגידו לך לא כדי שתאשר לך בראש שהנה עוד פעם לא הצלחת.למה אתה לא מחפש בחורה נורמלית ממוצעת ורק מחפש את הביצ'יות שמראש יעשו לך נאחס בלב?

למעלה