שאלה

• פותח הנושא zfg
  • פורסם בתאריך

zfg

New member
שאלה

שלום שמי שלומי ורציתי לישאול אם זוג ששניהם קשת יחולים להיסתדר ביחד?.... מצתער אל השגיעות אני דיסלקט

שלום zfg, ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif

על קשת וקשת
------------ אסטרולוגים רבים מאמינים שהבן זוג הטוב ביותר לקשת - הוא קשת נוסף! הם אכן נראים זוג משמיים, ומתאימים להפליא; שניהם אוהבי חופש וחירות. הם עצמאיים ואוהבים חמים. כך שאף אחד לא "חונק" אף אחד (הקשת נחנק בקלות במערכת יחסים). עם-זאת, מערכת היחסים הנלהבת, מרגשת ומלאת ה"אש", במהרה תהפוך לבעייתית. היא יותר מידי לא צפוייה בשביל כל אחד מהם. אז נכון - קשתים אוהבים את הלא צפוי.. וזה גם מוסיף "ריגושים"... אבל מערכת יחסים כזאת, של שני חסרי אחריות ובגרות (אפילו שזה במובן החיובי של המילה) תהיה חסרת חוט שדרה - וככזו, לא תהיה יציבה.. ותיפול! כאשר כל אחד מהקשתים מאשים את השני - כי הוא תמיד צודק!
הצורך שלהם ב"ללא מחוייבות", יכול לגרום להם בקלות לרחרח במקומות "אסורים" בזמן הקשר... על כן חשוב שבן/בת הזוג יהיה יציב ונאמן... ושיחתוך לקשת את הכנפיים. סביר להניח שבסופו של דבר, למרות הזמנים של הצחוק השופע והבילויים הבלתי פוסקים, ימצא כל אחד מבני הזוג את עצמו בצידה השני של הדלת. אבל! אחרי שייפרדו - הם ישארו החברים הכי טובים! כי ככה הם... צמד חמד..
שלך, שבי

zfg

New member
עוד שאלה

תראה שבי בדרך כלל אני לא מאמין במזלות אבל מאז שהכרתי את הבחורה הזו שהיא גם מזל קשת ההשקפה שלי הישתנתה . ואני מתקוון שהיא ממש קופי שלי שאני רואה אותה (מהצד הפנימי ) זה כיאילו אני רואה את עצמי ממש אותו דבר ... מה שאני רוצה לישאול הוא האם זה הגיוני שלשתי מזלות יהייה אותו אופי?....... נ.ב אני דיסלקט לחן יש לי שגיעות ....

ובכן... כן ולא ../images/Emo13.gif

מן הסתם, בגלל שאתם מאותו המזל, קל לך יותר להזדהות איתה, להכיר אותה... ייתכן שהשמשות אצלכם בצמידות. אבל בן אדם מורכב ממפת לידה שלמה, לא רק ממזל שמש! ישנם עוד 10 כוכבים שלפחות חלקם נמצאים אצלכם במזלות שונים ועושים היבטים (זוויות) שונים... והבתים שונים. ככה שאלא אם כן אתם תאומים אסטרולוגיים (נולדו באותו היום, השעה והמקום)... אני מאמין שאתם דומים רק ב"גדול"... אבל לגופו של עניין - לא. אבל אני מבין ששניכם "קשתים" מובהקים - מה טוב
שלך, שבי

למעלה