שאלה

qui saura

New member
שאלה

האם לדעתכם/ן מייק היה אהוד עלינו אם היה מזמר בהתאם לשנות ה80 90 או הוא נעשה אליל בגלל היותו זמר בשנות ה70 בהתאם למקצב של אותן שנים?בנוסף, אם מייק היה חי היום האם הוא היה עוד אגדה והיה נערץ כמו היום או תעלומת מותו בטרם עת תרמה להפיכתו לאגדה?

mikebrant78

New member
היי דודיק, מה שלומך?../images/Emo160.gif

לטעמי, לו מייק ברנט היה שר בסגנון האייטיז או הניינטיז הוא לא היה נערץ עליי. מה שכן היה מרשים אותי הוא קולו העוצמתי, המיוחד והמרגש. להבדיל אלפי הבדלות, יש זמרת מעולה מהניינטיז כריטינה אגילרה שמה, שזו הזמרת שאני הכי אוהב וזאת בשל קולה המדהים, העוצמתי והגבהים אליהם היא מגיעה. אני אוהב את שיריה ושירתה אך לא מעריץ אותה כפי שאני מעריץ את מייק ברנט. יש משהו בשיריו הרומנטיים, בצירוף לקולו האגדי ובסגנון/התקופה, שביחד זהו שילוב מנצח שהופכים אותו בעיניי לזמר מושלם. סופשבוע טוב! אלעד:)

שמע אתה לא יכול להגיד

מה היה קורה אם...הזמן של מייק זה היה פשוט הזמן שלו ואתה לא יכול לראות את זה אחרת.. אפשר רק להגיד שכישרון זה כישרון ומי שמוכשר תמיד יצא החוצה... אולי היום מייק לא בטוח היה כובש את צרפת....אבל עדיין הייתה לו הצלחה מסחררת איפשהו זה בטוח...

qui saura

New member
אלעד ומיסטר בנרט אוהב אותך

אתם צודקים מאוד, אולי זה קשור למומנטום.פשוט העליתי את השאלה כדי שמישהו/היא יגיב/תגיב. כי בזמן האחרון איש לא מדבר כמעט חוץ מכמה מועטים:)

Dis Lui

New member
היי דודיק,

אני לא יודעת מה עם אחרים, אבל לפי מה שהיה אז, כמו אלביס פרסלי, הביטלס וכל הגדולים כמו כן, מייק ברנט-הם הכי גדולים, כי בעבר, היה את המילים, את המוזיקה ואת המראה הנכון (לפי דעתי), אז אם מייק היה קצת יותר מאוחר...אולי הוא היה מפורסם אבל לא כמו היום שזוכרים אותו, ומקווה שלטובה

qui saura

New member
צודקת היידי

צודקת בהחלט!!!!!:)))))הישרים של פעם לא אבד להם הטעם:))ולא יאבד לעולם!

למעלה