שאלה:

MetalBoy

New member
שאלה:

אין לי תאבון בכלל אבל אם אני לא אוכל משהו מבצק ביום אני אשתגע.. אני חייב לאכול פיתה ואני יכול לא לאכול כלום ואני לא אהיה רעב.. ואני עושה מלא ספורט! זה בסדר? מטאל

MetalBoy

New member
אני אנסה..

אני מתעמל בחדר כושר ועושה מלא ספורט. אני כמעט אף פעם לא מרגיש רעב ואם כן אני יכול לאכול פיתה וזה יספיק לי אתה חושב שמשהו פה לא בסדר? ואני יכול לאכול 2 קילו של אוכל שלא עשוי מבצק ואני לא אהיה שבע.. מטאל

מטאל בוי

לא ברור כמה פעמים אתה מרגיש רעב כמה אתה אוכל, מה יש בפיתה? קשה לקבל תמונה טובה דרך האינטרנט. תצטרך ללכת לדיאטן/ית אם אתה רוצה לדעת האם התזונה שלך תקינה. בקשר לרצון לפחמימות לאחר אימון הרצון הזה תקין בהחלט ואפילו חיוני לאחר אימון לאכול פחמימות.

MetalBoy

New member
אין כלום בפיתה..

אני יכול לאכול 2 פיתות בבוקר ולא לאכול כל היום ולא להרגיש רעב.. אבל אם אני לא אוכל מאפה בצק אני אהיה עצבני ואוכל מלא.. למה זה ככה?? מטאל

מטאל

אם אתה אוכל רק פיתות ריקות כדאי שתלך לדיאטן/ית ותרכיבו דיאטה מתאימה לך. כדי שהתפתחותך לא תפגע. לגבי הצורך בפחמימות (בצקים) . לאנשים שונים יש אהבות וצרכים שונים באוכל. בנוסף לכך עקב הפעילות הגופנית חסרות לך פחמימות בגוף. השילוב יכול להסביר את הצורך בבצקים.

cwit

New member
אני ממש לא גורם מוסמך אבל...

שמעתי על אנשים שרק דיאטת פחמימות מתאימה להם. זה כנראה מה שמתאים לך. לא? פרט לכך, אני מאמינה שהגוף רומז לך שחסרות לו פחמימות. לא ככה?

למעלה