שאלה אתם יודעם אם הולכים לתרגם מתי שהוא את הספרים שהם באנגלית לעברית? תודה מראש
V vejita New member 31/8/05 #1 שאלה אתם יודעם אם הולכים לתרגם מתי שהוא את הספרים שהם באנגלית לעברית? תודה מראש
K Knotted String New member 31/8/05 #2 את חלקם, אני מניחה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif "הספרים באנגלית" זה מונח מעורפל קצת, כי יש פשוט המון. אבל אם תשים לב, כבר עובדים על תירגום של חלק מהם... השאלה היא, לאיזה ספרים אתה מתכוון?
את חלקם, אני מניחה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif "הספרים באנגלית" זה מונח מעורפל קצת, כי יש פשוט המון. אבל אם תשים לב, כבר עובדים על תירגום של חלק מהם... השאלה היא, לאיזה ספרים אתה מתכוון?
V vejita New member 2/9/05 #3 לא יודע אני לא מכיר אתכל הספרים.. אני חדש בתחום.. אבל יש לי בעיה.. קראתי את כל הרשומות ועכשיו אני רוצה להתחיל את האגדות על רייסטלין וקארמון ואני לא מוצא בשום מקום את עט התאומים):
לא יודע אני לא מכיר אתכל הספרים.. אני חדש בתחום.. אבל יש לי בעיה.. קראתי את כל הרשומות ועכשיו אני רוצה להתחיל את האגדות על רייסטלין וקארמון ואני לא מוצא בשום מקום את עט התאומים):
F FiRePOweR New member 2/9/05 #4 לא יכול לעצור גם אני לא מצאתי את עט התאומים רק פיילוטים ועפרונות יעזור לך ? סתם. ספרייה יש את זה בטוח.
לא יכול לעצור גם אני לא מצאתי את עט התאומים רק פיילוטים ועפרונות יעזור לך ? סתם. ספרייה יש את זה בטוח.
K Knotted String New member 2/9/05 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif לא יפה.
V vejita New member 2/9/05 #6 אין בסיפריה... יש את הטרילוגיה ה1 ואת מלחמת התאומים ועוד טרילוגיה לא זוכר