שאלה

שאלה

שלום, אני רוקדת ריקודי עם מתחילים ויש לי שאלות למתקדמים:
האם כדאי ללמוד ריקודי זוגות
מה אתם יותר אוהבים לרקוד מעגלים או שורות

בהתחלה כדאי לתרגל ריקודי עם רק

במעגלים, אחרי שתהיי מתורגלת בצעדים רצוי מאד שתרקדי זוגות עם בן זוג ולא עם בת זוג בתפקיד הבת. הרבה רוקדים מעדיפים ריקודי זוגות, יש גם הרבה בחורות בעיקר שמעדיפות מכל מיני סיבות לרקוד רק מעגלים.

תמיד כדי לדעת גם ריקודי זוגות וגם

ריקודי מעגל, אבל בריקודי זוגות צריך בן או בת זוג ובריקודי מעגל לא תלויים באף אחד

מירב 72

New member
טעות של הרבה רוקדות מתחילות

(טעות שאני עשיתי בעצמי), שהן מזניחות את ריקודי הזוגות, ואח"כ מגלות את החשיבות וההנאה שבהם, ומתקשות להדביק את הפער.

לביאה - השאלה טובה וחשובה

אתחיל דווקא במסקנה: "אני ממליץ לך ללמוד ריקודי זוגות, וכמה שיותר". הסיבות: 1. ריקודי הזוגות הם לעיתים החלק הארי בהרקדה וחבל לשבת 60% מהערב בצד. 2. בריקודי זוגות נכנסים כל האלמנטים הזוגיים אשר נעדרים לגמרי בריקודי מעגל. 3. הסגנון והרפרטואר בריקודי זוגות שונים מריקודי מעגל (לדעתי איכותיים יותר). 4. לאחר שתהיי רקדנית זוגות מתקדמת, את תרגישי שריקודי המעגל הם רק "החימום" שלפני "המנה העיקרית". 5. כשתהיי רקדנית זוגות מתקדמת תביני שהשאלה שלך הייתה מאוד לא במקום, למרות שבשלב זה היא בהחלט במקום. 6. עצם העלאת השאלה מלמדת על ספקות, וכבר נאמר: "כשיש ספק - אין ספק". אל תהססי ואל תהיי בספק, רוצי לריקודי זוגות ובהצלחה.

סימפתי

New member
הוספת תבליני-טעם וריח לדברי עשור

מנוע אני מלדבר בשמם של כל הגברים, אך בתוך עמי אני יושב... ומכיר צדיק נפש בהמתו! אנחנו הגברים, כולנו באים לרקוד, רק בשל מטרה אחת ויחידה. השבחת הגזע! אין אפשרות בריקודי מעגל לגפף?... ללטף?... וללפלף?... מה עוד שלרקדנים הזכריים יש את הדחף האינסטנקטיבי המרגש... למשש... לחשחש... לגשש... למחשש... ללחשש... לפשפש... למשמש... לשפשש... ולתפלש... ואת זה ניתן להגשים, בין הייתר, רק בריקודי זוגות. לכן, אם מאלוהים את חפצה לקבל "אות"?... בחרי ללמוד ריקודי זוגות! בהצלחה, .

כדאי במקביל ללמוד את שניהם

כי : אמנתם הצעדים דומים אך תנועות הידיים שונות. לידיים יש הרבה יותר חשיבות מאשר בריקודי מעגל. הידיים הם החיבור בין בני הזוג והתאום ביניהם. לכן כדאי ללמוד גם זוגות. כמובן לכל סוג - סוג ההנאה הוא מעט שונה. צורת הריקוד ,מבנה הריקוד שונה. חישבי כי בריקודי מעגל אין ריקודי טנגו,סלסה,פסדובלה. כלומר כל אלו אשר מחפשים לדעת לפחות את הבסיס של ריקודים סלונים ורוקד ריקודי עם יכול לרכוש זאת בהנאה ובקלות די רבה מאחר והצעדים הם מובנים ואין צורך באילתור וזה מקל על מי שרוצה ללמוד זאת. בקיצור ריקדי ,תנסי -- ילך ילך,לא ילך ->לא ילך

דבר בשם עצמך..

בזמן הריקוד אני מחזיק את הבת רק היכן שצריך...ולא פולש לטריטוריות סמוכות...

משהא

New member
סימפטי, לא מייצג ולא סימפטי עובדה!

עוד סטיגמה שהוספת היום לזכרים הרוקדים שאינה מוכחת כמו הסטיגמה שההרקדות הן מפגש הבוגדים והבוגדות של המדינה. בפעם הקודמת נתתי כמה עובדות על מקומות עבודה שבהם החגיגה גדולה פי כמה. כתבת - "לרקדנים הזכריים יש את הדחף האינסטנקטיבי המרגש... למשש... לחשחש... לגשש... למחשש... ללחשש... לפשפש... למשמש... לשפשש... ולתפלש... ואת זה ניתן להגשים, בין הייתר, רק בריקודי זוגות". שטויות במיץ עגבניות - מלאה בפנטזיה והזיות. באירוע ערב אחד, שהשתתפתי בו ביום ראשון, התנשקתי,,,, התגפפתי,,,,, לחששתי,,,, פשפשתי,,,,מיששתי,,,,שפשפתי,,,,יותר מאשר בחודש של הקרדות. יכולתי לבביא לך עוד מספר מקומות מפגש טובים ומוצלחים יותר. אז תפסיקו עם כל הקישקושים. קודם באים לרקוד ולשמוח בכייף, יש המשלבים בחגיגה אלמנטים שיעצימו את החוויה, כל אחד לפי קישוריו ונטיותיו. זה לגיטימי הדדי עם בנות הזוג, ונחמד. הרבה בריאות וריקודים שמחים. אורי גבעוני

למעלה