שאלה.... יש פה מישהו שהיה אולי באודישנים האחרונים של בת שבע???
M mary anna New member 26/8/05 #5 יופי! רציתי לשאול מה היה בשלב השלישי??? ובן כמה אתה ואיפה אתה רוקד??
M mary anna New member 26/8/05 #7 אה... פשוט אני עשיתי את הראשוןואת השני וממש רציתי לדעת מה היה בשלישי.... יש עוד שלבים אחרי זה? הייתם הרבה אנשים? ואיפה שאתה רוקד זה רק בלט קלסי?היה שלב קשה? הרבה זמן אימפרוביזציה? חחח סורי שזה הרבה שאלות...
אה... פשוט אני עשיתי את הראשוןואת השני וממש רציתי לדעת מה היה בשלישי.... יש עוד שלבים אחרי זה? הייתם הרבה אנשים? ואיפה שאתה רוקד זה רק בלט קלסי?היה שלב קשה? הרבה זמן אימפרוביזציה? חחח סורי שזה הרבה שאלות...
D dance fr3ak New member 26/8/05 #8 שמעתי שהיו הרבה שלבים.. מבנים שהיו... בכל אופן אני רוקד בלהקת אריסטו קלאסי בלט... אנחנו רוקדים בלט קלאסי וניאו קלאסי.
שמעתי שהיו הרבה שלבים.. מבנים שהיו... בכל אופן אני רוקד בלהקת אריסטו קלאסי בלט... אנחנו רוקדים בלט קלאסי וניאו קלאסי.
M mary anna New member 26/8/05 #9 וואי מגניב לך.. בכל אופן לא ממש ענית לי על כל השאלות.... אני יודעת שקצת הצפתי... נאו קלסי אני ממש אוהבת יש הופעות בקרוב ?ואיפה הבית של הלהקה?
וואי מגניב לך.. בכל אופן לא ממש ענית לי על כל השאלות.... אני יודעת שקצת הצפתי... נאו קלסי אני ממש אוהבת יש הופעות בקרוב ?ואיפה הבית של הלהקה?