שאלה

crazy Chihuahua

New member
שאלה

נגיד שיש לי אזרחות אני יכול להצטרף לקאט של הישרדות, או לפחות להגיש מועמדות למרות שלא הגעתי לאדמת ארצות הברית (מלבד טיול) כי בן דוד שלי בן 21 ממש אבל ממש מתאים ובקלטת ששולחים יש לו קטע טוב. הוא קרבי עכשיו והוא כזה יכו להיות עם רובה ולהגיד "אם שרדתי בישראל אני אשרוד באי" או משהו כזה זה אפשרי לישראלי בעל אזרחות להצטרף לקאסט של הישרדות או לחילופין המירוץ למיליון

קובי221

New member
גם זה לא ילך לו...אם יש לו אזרחות-

ישראלית הוא לא יוכל להיכנס לכמה ארצות ערב...

maya567

New member
כל עוד הוא עם הדרכון האמריקאי

(ואין לו חותמות של ישראל וכתובת של ישראל בדרכון) אין שום בעיה עם זה.

בטח שהוא יכול...

ברגע שיש לבנאדם אזרחות אמריקאית ודרכון אין שום בעייה...לא שהייתי ממליצה לו ללכת לאפגניסטן או משו כזה...

קובי221

New member
אבל אתם לא חושבים שמצויין שיש לו גם

אזרחות ישראלית...אז מן הסתם בארצות שנגד ישראל וכל זה...לא יסכימו לו לטוס אליהם.. בכל מקרה עדיף שינסה....הכי פצצה לראות מישהו ישראלי בריאליטי(X2) הזה.. אני רק תוהה איך הוא יעבור את האכילת חרקים וחזיר וכל מיני דגים אסורים...נו טוב...

אני כמעט בטוחה שבדרכון לא מצוין...

כי גם אני נולדתי בארה"ב ויש לי דרכון...אז למה שיהיה כתוב שאני מישראל אם באתי לישראל רק אחרי שנולדתי?
סיבכתי אותך, נכון?

Oukami Kun

New member
בדיוק כמו שאר היהודים שהיו במשחק

הזה. או כמו איברהים.

קובי221

New member
מה הקשר איברהים?- הוא היה מוסלמי!

ועדיין היה במשחק את הדברים האלו....(אחרי שהוא הודח).. ובקשר לדרכון...נראה לי שרושמים לאום...(במקרה שלו ישראלי)...

Oukami Kun

New member
נו! הוא היה מוסלמי!

ואם אני לא טועה אז כשהם זכו באתגר פרס [היחידי אם אני לא טועה] של הפרינגלס והבירה- הוא לא שתה את הבירה- כי אסור לו! והוא התפלל כל יום חמש פעמים [ואפילו צילמו אותו פעם אחת אם אני לא טועה] ושמר על חוקי האיסלאם.

איתן (הישרדות 3) היה יהודי לא?

ואמנם אני לא ממש זוכר אבל אני מאמין שגם אז היו תחרויות אוכל.........

Nameless One

New member
דווקא לאית'ן היה בעיה עם האוכל...

טוב לא ממש בעיה, אבל במכירה הפובמית בעונה הוא לא יכול היה לאכול חלק מהמנה שהוא וביג טום הימרו עליה כי זה היה בשר חזיר, ביג טום חשב שזה מאוד מצחיק... (וואו אני שונא את הרדנק הדפוק הזה). בכ"א דווקא מתמודד ישראלי שהיה בצבא יכול להיות לא רע כל עוד הוא לא אדוק מידי, CBS אוהבים להשתמש בגימיקים כאלה.

crazy Chihuahua

New member
חח אם הוא היה זה דווקא היה שווה

כי הוא גם דתי וגם צמחוני אז היה לו קשה עם האוכל

RedDevil17

New member
לא קשה, בלתי-אפשרי.

בחור יהודי דתי לעולם לא יכול היה ללכת להישרדות. אין שום סיכוי שהאוכל שהם ניזונים ממנו הוא כשר אפילו בצורה פשוטה, שלא נדבר על כך שהרבנות לא מכשירה דגים באוקיינוס על איזה אי בודד. זה שונה מאית'ן כי הוא לא דתי, ומאיברהים כי באיסלאם אין את העניין של הכשרות.

Oukami Kun

New member
אבל

צמחוניים לרוב אוכלים דגים מכיוון שדגים הם לא בשר [לטענתם]. אבל דגים זה איכ.

crazy Chihuahua

New member
דגים זה לא בשר אבל הוא מהחי

זה אומר שאפשר לאכול אותו עם חלב אבל הוא עדיין מן החי

Sole Survivor

New member
ניראה לי שהיו כבר

מתמודדים צימחוניים אז ככה שזה רק יכול לעזור בבחירה הם נראה לי מעדיפים לקחת אנשים עם אורח חיים שונה כדי לראות את ההתמודדות שלהם וכמובן שהם לוקחים אנשים מעניינים
או ככה לפחות הם חושבים

למעלה