שאלה

שאלה

תסלחי לי אלפקה שאני שוב פותחת שרשור, פשוט מדובר בנושא אחר - בגלל שביתה של המעבדות בקופ"ח נאלצתי לדחות את בדיקות הדם לתחילת ספט', זאת אומרת עוד שבוע. יש למישהו מושג אם תהיה השפעה כלשהי על הנוגדנים אם אני אפסיק עכשיו לצרוך גלוטן? מצד אחד אני רוצה שהתוצאות יהיו מהימנות כמה שיותר, ומצד שני אני סובלת אתם יודעים ממה, ובנוסף אני מסתובבת עם בטן של חודש רביעי בעוד לא עליתי גרם במשקל (להפך, ירדתי הודות אתם יודעים למה), ככה שאין לי ספק שזה נגרם מהגלוטן. אשמח לכל מענה...

Reznik

New member
סבלת עד עכשיו, לא כדאי למשוך עוד

שבוע? את זוכרת מה קרה עפ הבדיקה הקודמת, את חושבת שכדאי לעבור את זה שוב?

אני לא חושבת

שעכשיו שנשאר עוד שבוע, זה הזמן לקחת סיכונים ולשחק עם זה... תמשיכי לאכול פיצת, פסטות, ג'חנון, בורקס ומלוואח, ותסבלי מכל רגע
אוטוטו את תתגעגעי.

אתם צודקים

אני אנצל את השבוע הקרוב לחגיגות פרידה מהמאכלים הטעימים האלו. יש לך עצה מה ללבוש שיסתיר את הבטן? ועוד חברה שלי מתחתנת שבוע הבא ותכננתי להפגיז עם שמלה חדשה. אולי זה כן יסתדר עם גרביוני פוש...

meitush123

New member
לא יודעת מה הייתי עושה

עלי עשו ניסוי מטומטם כזה, ועוד בגיל 4 (ולא גדלתי כלל במשך שנה שלמה)

הלוואי שהיו עושים לי את זה בגיל 4

נזכרו בגיל 20 וגם אז לא בדקו כמו שצריך, ככה שלגדול גדלתי לאט והפסקתי בגיל צעיר. ילדים בני 10 יותר גבוהים ממני.

meitush123

New member
אחוות הנמוכות

אני- בשילוב הצליאק עם הגנים הנמוכים של המשפחה שלי- 1.44 כעת וסיימתי כתה ח' הצפי הוא שאני אגיע ל1.50

שמעי, בסה"כ עברתי אותה בסנטיממטר...

(לא שזה מפריע לי להרגיש טוב עם עצמי על זה)

זה אומר שגם היא נמוכה

אמא שלי ממוצעת - ובכל זאת לא עברתי אותה. אבא שלי גבוה וגם האחים שלי...

אז זהו

שגנים נמוכים זה מנחם - לי אין כאלו גנים איומים, ואחותי הקטנה עברה אותי כשהייתי בת 11 (קטנה ממני ב-3 שנים). אבל בכל זאת אני מרגישה גבוהה כאן בפורום - אני הפסקתי לגבוה לגמרי כשהייתי בת 12, ומאז אני 1.55. לא היסטרי, אבל מתסכלת אותי הידיעה שאולי הייתי יכולה לגבוה עוד.

daniela21

New member
אז כנראה שאני הכי גבוהה פה

אני 1.71. אצלי הצליאק התחיל בגיל 17.5 ושיא חומרתו היתה בשנה וחצי האחרונה (אובחנתי ב-20.5.05..), כך שסיימתי לגבוה בגיל 13 בערך וזכיתי לגובה יפה (-:

Lihi05

New member
גם אני גבהתי די יפה...

הגובה שלי הוא 1.67, הצליאק אובחן רק השנה בגיל 26. מה שמוזר הוא שכל תקופת הילדות הייתי די נמוכה ועם כרס ורק בכיתה ט' התחלתי לצמוח לגובה, אבל הייתי מאוד רזה. טוב, אני כנראה מקרה מסובך.

meitush123

New member
אולי באופן לא מודע

הפחתת את כמויות הגלוטן נגיד, יכול להיות שבגיל הזה התחלת לאכול פחות לחם למשל (שזה המוצר שיש בו הכי הרבה גלוטן מן הסתם)

Lihi05

New member
את כתבת את זה לי? אני בכל מקרה,

מעולם לא הפחתתי את כמות הלחם שאכלתי. זה היה הדבר העיקרי שהייתי אוכלת.

סביוני

New member
אני דווקא די צמחתי

ואם יש משו שאני מת בו על הגוף שלי זה 188 הסנטימטרים שמתמירים אותו אל על. וגילו לי את הצליאק בגיל 32

ליאורט1

New member
ואני

1.85 אל תשאלו אותי איך זה קרה... אחותי גם מצולייקת וגם מעט מעל הממוצע

למעלה